reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

witam!!

Kasiu - jaki nowy? chyba zartujesz? mój ma kilka probleów do rozwiazania, a lepiej go zajezdzic na smierc niz sprzedawac i kupowac nowy, wiec jeszcze pojezdze staruszkiem ;-)
gratuluję niespodzianek, to muso byc super uczucie, zazdroszcze!

reklama
dzień dobry! magdusiek jak tam kolana, lepiej? wiesz co kasiek74 może masz i zdarte gardło, jesteś przepracowana ale masz też piękny zawód :-) u nas ok. wczoraj Weronika poszła do żłoba w bojowym nastroju bo był św.Mikołaj, podobno wcale nie płakała i wróciła z dinozaurem z ikei ;-)Dzisiaj był kryzys. Myślę, że już jest zmęczona i nie wiem czy jutro nie zostawię jej w domu:tak: Ja miałam wczoraj wyjście pracowo-choinkowe. Byliśmy na kolacji w Amigos, jeju jakie oni tam porcje serwują, było więc obżarstwo i powrót do domu na syrenie do Filipa :-D

Witajcie!
My już zaczęliśmy Mikołajkowo, a na 14 idziemy na "spotkanie z Mikołajem" - bardzo jestem ciekawa reakcji Olinka na Mikołaja!
Poza tym dzisiaj było rodzinne śniadanie i w ogóle fajny dzień się zapowiada!

Dzień dobry
U nas Mikołajki częciowo już były, ale będą jeszcze dwa razy, w ciągu dnia spotkanie z Mikołajem i póxniej u rodziców :-)
Bardzo mi się podobała Natalka która na poczatku się wstydziła i obawiała, a poźniej szukała prezentów i zmartwiła się, ze nie ma czekoladki...szczęśliwie Mikołaj miał szanse na reakcje zanim ludek się zorientował, ze nie wsyztskie meijsca sprawdzone.
Ja mam zły nastrój, ale olać. Za to dostałam mikołajkowo świetną dziewczynke śpiewającą i az mi sie milej zrobiło :-) Ten Mikołaj to wie co komu rzesłać.

magdusiek - to dobrze że mniej czyli idzie ku lepszemu. Wiesz najpierw pomyślałam, że dostałaś od Kamila jakąś dziewczynkę pozytywkę śpiewającą - zakręcona jestem :-D napiszcie później jak tam spotkania z michołajami :tak:

Witam!
Magdus, no trak sobioe pomyślałam,że Mikołaj przytaszczył Ci nowy samochód ( ten, o którym marzysz). ;-) Dobrze, że lepiej z kolankami. :-)

Ja jutro jadę do Bydgoszczy,nie wiem czy zostaniemy na wszystkie zajęcia, ale na pewno znajdziemy chwilę,że by SOBIE zafundować mokołajkowy prezent.
Vertigo,nic nie mogę zaplanować co do spotkania,bo kol.chora i nie wiemy co i jak będzie.Ale jeszcze przyjade kilkanaście razy:-)

Spotkanie z Mikołajem było super, Natalia podeszła, przywitała się, sama wzięła prezent, a byłam pewna, że przestraszy się i ucieknie. Szczęsliwie zanim MIkołaj miał prezent dla niej to miał też dla innych dzieci i zobaczyła co i jak. Wspólne zdjecie mamy, owszem, ale w towarzystwie mamy, bo sama nie chciała, ale fajnie sie bawiła, tańczyła z dziećmi i Mikołajem. Bardzo sie cioeszę, ze pojechały,śmy i że udało nam sie nawówić a może nie tyle namówić co nakłonić jednego kumpla ;-) Z któerym poxniej żegnali się wieloma całuisami....

A u moich rodziców Natalia powiedziała tekst dnia - na widok czekoladki od Mikołaja - :jedną zjadłam, druga leży - ciekawee" - fakt, jedną dostała w domu,a drugą dołożyłysmy do prezentów u rodziców ;-)

reklama
U nas Mikołaj przyjdzie w Wigilię ( zakupiłam strój dla Mateusza- będzie robił za świętego).dziś były tylko małe upominki.:-)

A Dawid w końcu wybrał się ze mną do fryzjera ( dojrzał do tego;-)) i ma fryzurkę godną Leszka Czajki ;-). Jest zachwycony,a ja w końcu nie musze patrzeć na strąki :-)

Do góry