reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

witam!!

Drzewko - wiesz z tymi zatsrzykami to luz, ja sie po prostu wkurzam, bo jak sobie pomyślę ile rzeczy mogłabym kupić za dwa zastrzyki to mi się słabo robi, a jak pomyślę ile za sześć to juz w ogóle....no, ale nic to, trzeba to trzeba, moge sie tylko cieszyć, ze nas na nie póki co stać.

reklama
Doxa - to kup mu coś z lamaze, świetne zabawki, widziałam fajne w świecie dziecka niedaleko Ciebie gdy wprowadziłam tam Natalię w sprawie mikołajek.

Dzięki kochana! :-) :-) :-) No to już nie mam problemu! A Hubuś urodził się zdrowy i duży (4kg!!!) i w ogóle jest grzeczniutki! Tylko mama wykończona po 17 godzinach!

dzień dobry! pozdrawiamy Hubusia! a Filip przespał dzisiaj całą noc :szok: a ja wraz z nim :-) a Weronika poszła bez płaczu "do pracy" :-) dzień się piękny zapowiada. wstawać śpiochy!

Dzień dobry
Natalia jeszcze spi, ale budziła się w nocy, nie wiem ile razy, ale ze dwa na bank,. I prosiła o bułkę, ale ją opitoliłam i poszła spac. Matko, wymiękam.

u mnie noc raczej dzwinie - wieczorem Mikołaj spadł z łóżka bo rozrabiał z tatą i w nocy obudził się i nie spał chyba godzinę .
Rano raczej normalnie.

magdusiek zastrzyki na co?>

Dzień dobry!
U nas noc super, co prawda nie wiem kiedy Oli znalazł się w naszym łóżku, czy w nocy przyszedł, czy jak już tata wstał??, ale i tak się wyspałam. Wstaliśmy około 9.

Drzewko no to faktycznie dzień zaczął się super! I niech taki będzie do końca, i jutro, i po jutrze i codziennie, niech już tak zostanie!!!

Magdusiek oj ta Natalka to ma spore przesunięcie nocy! No ale chociaż masz chwilę rano dla siebie albo na wyspanie się ;-)

Anna mam nadzieję, że skończyło się na niewielkim guzie?

Dzien dobry,
Widze, ze dzisiaj wszystkim sie dobrze spalo. Mnie sie super spalo a do tego Natek dopiero nad ranem do nas przyszedl i spalismy tak do 9.30.
Jeju pogoda piekna, ale jakos nie moge sie zwlec na spacer.

reklama
Witam!
Doxa, dla Hubusia usciski! a z rozmiarami wiesz,damski inaczej sie liczy niż meski ;-)
Tusiekn, Nadia ma wszystkie buty 24, ale kapcie musimy wymienic na 25. awzrostu miała na bilansie 87 chyba. ale pewnie teraz troche urosła,bo powyrastała z wielu rzezczy.Pewnie taki okres w życiu małej kobiety, że rośnie ;-)

U nas katar ,wstretny i cieknący,przez co nocka też zarwana- między 2.20 a 4 dziecko nie spało i chciało wszystko, kaszę ,picie i tp. Potem wytłumaczyło sobie samo,że wszyscy spią i samo zasnęło.:-)

Do góry