reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

witam!!

My po spacerze, zupie i idzie Tusiek spac. Przy okazji spaceru umowilam sie na obciecie wlosow u mega przystojnego fryzjera,;-) wiele kolezezanek chodzi do niego i sa zadowolone.
Natek zimowe ma 24 ale to sa takie raczej akurat, pantofle ma 24 tez ale ciasne nie sa. W 23 czasem sie jeszcze wcisnie ale dlugo nei chce chodzic.
Doxa gratulacje dla kolezanki i dla Hubcia tez bo byl dzielny przez tyle godzin.
Kasiek biedna Nadulka, ale chyba niedawno miala katar nie? Pogoda jest zdradliwa starsznie. Ucaluj ja od nas!

reklama
ojoj Kasiek to współczuję nocki! Zdrówka dla Nadii! U nas na nocki świetnie sprawdza się maść majerankowa.
A za uściski dziękuję, przekażę!

rzeczywiście miesiąc temu walczyłyśy z katarem. mam nadzieję,że na katarze sie skończy....spadam, bo zaraz wracam do pracy...:-(

Anna, na kolano., Tzn na rzepkę.
A jak Ty się czujesz? Wsyztsko ok?

magdusiek to trzymaj się ciepło , pewnie po zastrzykach juz jestes i jak nie boli?

A ja czuje się dobrze tylko wieczorem jakoś tak słoniowato.
Dzisiaj uczciłam barburkę - dzieci , no właściwie ja w pracy robiłam 21 czapek gurniczych, na koniec marsz górników ,po korytarzu w kierunku rodziców i oklaski dla małych górników.

Mikołaj siedzi na nocniku i ogląda króla lwa bo spał do 17 - i nie wiem o której polegnie.

ja już spadam pa

Hej, wróciłam, powiem Wam , ze różne rzeczy mi wstrzykiwali w kolano, ale takich zastrzyków to ja jeszcze nie miałam. Trwało to 20 minut i na poczatku dostałam jeszcze po trzy wstrzyknięcia znieczulenia, a poxniej i tak bolało, pierwszy raz miałam poczucie, ze za chwilę poproszę o red bulla, bo mam zgon. I jak nigdy musiałam zdjąć z siebie część ciuchów i położyć się spokojnie na tej leżaneczce ;-) jak wróciłam to Natalia poprosiła o prezentacje, trochę ją zdziwiła ilośc opatrunków ;-) Ale ona jest cykor po tatusiu....

hej
ja mam chyba dosc, nie mam samochodu, kurcze, tyle rzeczy jest do naprawienia, że naprawde, nie powinno się go naprawiać w grudiu, bola mnie kolana, nic mi się nie chce....

reklama
Witam!
Padam z przepracowania ,jeszcze boli mnie gardło.:baffled:
Magduś,cozTwoim autkiem? czekasz na nowe ;-)

rany, na wczesnym wspomaganiu mam pod opieką 5 dzieci i 4 z nich to niepowtarzalny , niezdiagnzowany egzemplarz. dzis zaczęłam sie zastanawiać czym mnie jeszcze zaskoczą. W tym tygodniu miałam juz dwie super miłe niepodzianki, dla mnie to prezenty świateczne...:-)

Do góry