reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

witam!!

reklama
Przemywam, głównie wodą utlenioną ...

Dzisiaj dzwoniła do mnie koleżanka ... jest na sali porodowej!! Dzisiaj powinna urodzić :-)
No i mam zagwozdkę, co tu kupić małemu Hubciowi?

Kobietki w imieniu dzieciaczków bardzo dziękujemy za komplementy :-)

Co do rozmiarów to co firma to inna numeracja. Natalka nosi niektóre body 92 - ale na styk a najlepiej 98. Bluzeczki zdarzają się 104. W szoku jestem jeśli chodzi o Adasia. Wyrasta już z rozmiaru 68. W ogóle niektórych ciuchów po Natalce nie zdążyłam mu założyć; a te co nosi teraz, Natce zakładałam gdzieś ok 6-go miesiąca albo później.

Anna Mam nadzieję że zakupy udane :-)
A ja też chcę Może jutro się uda wyciągnąć męża chciałabym mieć świąteczne kupowanie za sobą. Uwielbiam kupować prezentu (jeśli wiem co chcę kupić ofkors) ale nie przepadam za tymi tłumami w sklepach.
.

zakupy w IKEA to tak jak pisze Doxa zawsze cos kupię - nic wielkiego - dywaniki nowe do łazienki, lampka z malutkimi gwiazdkami , taka na rzep rozpinana dla Mikołaja, 3 ramki stalowe, pierniczki itp.

W sobote bylismy w Fashon Hause - zakupy raczej udane - ubraniowe - nawet troche prezentowe i dla mnie buty i mąż się obkupił ( marynarka, koszule, 2 pary spodni) .

mimo to sobota to nie najlepszy sposób na zakupy

Faktycznie dzieici rosna nam w zawrotnym tempie i do tego populacja ludzi wysokich :-)

drzewko pobudka dla dziecka rano to właściwie ciężak sprawa ja Mikołaja budze 3 razy w tygodniu o 6:20 i czasem jest dobrze, ale są dni tez straszne, płacz przy pobudce, ubieraniu , jedzeniu i najgorsze chyba przy rozstaniu. A czasem jest dobrze zabawnie i robi pa pa ( u nas jest babcia a nie żłobek)

Zgadzam się, ani sobota, ani niedziela to nie są dobre dni na zakupy! Ja planowałam jutro podjechać na świąteczne zakupy, ale plany się zmieniły, teściowa nie może zostać z Olim ...

Anna zazdroszczę nowych butów, ja ciągle nie mam ;-(

Ale jestem objedzona ... coś mnie naszło i właśnie zrobiłam muffinki z wiśniami ... pyszne!! Tylko jak tak dalej pójdzie, to przestanę się mieścić w ubrania!

Ja jutro jadę na zastrzyki, moze w drodze powrotnej zajrze do jednego sklepu w sprawie częsci świątecznych ;-)

Doxa - a może zamiast dla Huberta pomysl o prezencie dla Jego Mamy? Wiesz, jakiś pachnący delikatnie pilling albo inne ustrojstwo do kąpieli? Bo młody na bank dostanie milion rzeczy.

no magdusiek dobrze myśli z tym ustrojstwem.ja nic takiego nie dostałam a małego mogę codziennie w inny ciuch ubrać(trochę przesadzam) a z tymi zastrzykami to nie wiem co mam napisać, trzymam kciuki, ściskam, trzymaj się no :dry:

reklama
Do góry