reklama
luszka
październik'05, lipiec'07
Kobietki w imieniu dzieciaczków bardzo dziękujemy za komplementy :-)
Co do rozmiarów to co firma to inna numeracja. Natalka nosi niektóre body 92 - ale na styk a najlepiej 98. Bluzeczki zdarzają się 104. W szoku jestem jeśli chodzi o Adasia. Wyrasta już z rozmiaru 68. W ogóle niektórych ciuchów po Natalce nie zdążyłam mu założyć; a te co nosi teraz, Natce zakładałam gdzieś ok 6-go miesiąca albo później.
Co do rozmiarów to co firma to inna numeracja. Natalka nosi niektóre body 92 - ale na styk a najlepiej 98. Bluzeczki zdarzają się 104. W szoku jestem jeśli chodzi o Adasia. Wyrasta już z rozmiaru 68. W ogóle niektórych ciuchów po Natalce nie zdążyłam mu założyć; a te co nosi teraz, Natce zakładałam gdzieś ok 6-go miesiąca albo później.
_anna
Fanka BB :)
Anna Mam nadzieję że zakupy udane :-)
A ja też chcę Może jutro się uda wyciągnąć męża chciałabym mieć świąteczne kupowanie za sobą. Uwielbiam kupować prezentu (jeśli wiem co chcę kupić ofkors) ale nie przepadam za tymi tłumami w sklepach.
.
zakupy w IKEA to tak jak pisze Doxa zawsze cos kupię - nic wielkiego - dywaniki nowe do łazienki, lampka z malutkimi gwiazdkami , taka na rzep rozpinana dla Mikołaja, 3 ramki stalowe, pierniczki itp.
W sobote bylismy w Fashon Hause - zakupy raczej udane - ubraniowe - nawet troche prezentowe i dla mnie buty i mąż się obkupił ( marynarka, koszule, 2 pary spodni) .
mimo to sobota to nie najlepszy sposób na zakupy
Faktycznie dzieici rosna nam w zawrotnym tempie i do tego populacja ludzi wysokich :-)
drzewko pobudka dla dziecka rano to właściwie ciężak sprawa ja Mikołaja budze 3 razy w tygodniu o 6:20 i czasem jest dobrze, ale są dni tez straszne, płacz przy pobudce, ubieraniu , jedzeniu i najgorsze chyba przy rozstaniu. A czasem jest dobrze zabawnie i robi pa pa ( u nas jest babcia a nie żłobek)
reklama