reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

witam!!

Dzień Dobry. Dziękujemy za komplementy pod adresem Grzywacza. Grzywacz poszedł właśnie do żłobka. Z płaczem :eek::no:.I znowu wszystko od początku. Już na serio ostatni raz jej serwuję to przyzwyczajanie się. Jak tym razem nie da rady to jakoś damy radę w domu i pójdzie za rok. Wiecie to jest też niesamowicie smutne jak takie małe dziecko trzeba tak wcześnie budzić...

reklama
Witajcie!
Drzewko to przykre i budzenie, i płacz dziecka ... może tym razem zaskoczy?
Weronika na zdjęciu boska :-)

Kochane, zaskocze Was, stan prezentów bez zmian. Shopping był ubraniowy - głównie dla mnie :-) Olinkowi dostały się 2 pary spodni i czapka.

A co tu dzisiaj takie pustki? Dziś już poniedziałek, weekend się skończył!!

Vertigo dzięki za rady. Kupka wczoraj normalna :-) Czy mam jeszcze podawać te leki, czy już nie?

Witam.
Drzewko Weronika genialna :-). A Za żłobek trzymam kciuki żeby już było ok.
Tusiekn mamy już sensoryczne - ale klocki ;-) teraz sobie myślę o takim żółwiu z tiny love który śmieje się i gaworzy. Miał ktoś może? Warto?
Doxa my też wczoraj wędrowaliśmy po sklepach ale niestety nic sie ni udało kupić. Tylko jak co roku miałam dość kolejek i tłumów, itp. Przysłania mi to całą radość kupowania. Chyba w przyszłym roku zacznę w październiku kupować i na allegro (tiaa to samo mówiłam w zeszłym roku.;-) )

Drzewko Natalce też się bardzo podoba zdjęcie Weroniki. Jak tylko ją widzi to śmieje się radośnie :tak:

Luszka bo w weekend tragicznie robi się zakupy, ja mam zamiar wyrwać się w tygodniu, przed południem ... może wtedy coś załatwię.
Grzywka Natalki super! I wcale nie jest krzywa! Tylko ASYMETRYCZNA!!!! Teraz takie modne!
Śliczne zdjęcia. Adaś z Natalką jak 2 krople wody, od razu widać że to rodzeństwo!

A co do żółwia, Oli takiego ma - tego większego. Zabawka fajna, wydawane odłosy sympatyczne ... trochę się nią Oli bawił (zwłaszcza jak był młodszy), piszę trochę bo on generalnie nie miśkowy/pluszakowy.

Witam!
Luszka, jeszcze raz powtórzę: masz prześłiczne dzieci. Grzywka Natalki też jest super. :-)

W jakim rozmiarze kupujecie ubranka dzieciom? Bo My na 98, ale chyba zaczniemy kupować na 104,bo jakieś wszystko akuratne na 98. nawet rajstopki muszę naciagac........

reklama
Do góry