reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

Czesc
Ale pusto! Doxa dzieki, jutro wkleje zimowe zdjecia ze spaceru. Uwierz mi pieknie jest ale momentami sie fatalnie jezdzi, dzisiaj wracalismy do domu 15 minut dluzej niz zwykle.
Doxa to fajnie ze szkolenie sie udalo, rozumie sie ze to Ty prowadzilas?
A gdzi ereszta dziewczyn. Mam nadzieje, ze zdrowie dopisuje.

reklama
dzień dobry
u nas katar i lekki kaszel. nie wesoło.
a wczoraj moej dziecko podniosło bunt i chciała zostać na noc u babci. A ze kompletnie nie byliśmy na to przygotowani, Zuzia wróciła do domu o godz. 21. nie powiem ze łezka mamusi popłynęła jak Konrad wrócił z pustym fotelikiem... po czym pojechał po nia spowrotem. ale na pewno już niedługo będzie nocować u babci. ;-)

Witam.
Dzisiaj cos wczesniej wstalismy. A tu dalej pustki:szok:
Mala to dlaczego Zuzia w koncu nie zostala spac u babci? Oby Zuzi szybko minelo przeziebienie.

Witajcie!

No i znowu szybka odpowiedź nie działa ... nic to!

Widzę, że na BB leniwie z poniedziałku ;-)
My mieliśmy intensywną niedzielę, od rana "w gościach", potem "w drugich gościach", biedny Oli nie mógł się dzisiaj dobudzić, spał ze 13 godzin ;-)

Tusiekn dzięki! Za dużo powiedziane, że ja prowadziłam, byłam jedną z czterech prowadzących ;-)

Kasiek już blisko, blisko święta, zanim się obejrzysz! Jak Nadia się czuje? Poprawia się jej?

Vertigo a gdzie aż tak balowaliście? Sami?

My właśnie zastanawiamy się nad Sylwestrem i chyba zdecydujemy się gdzieś pójść, a synia do babci podrzucimy ;-)

Doxa, w sumie to sluzbowa impreza- kregle. ale super bylo!
a na Sylwestra nigdzie nie idziemy, bo nie lubimy. myslelismy o koncercie w operze, ale to troche jak emeryci, wiec posiedzimy w domu. zrobimy cos pysznego do jedzenia i potanczymy... fajnie bedzie :tak:

reklama
My tez niedziele spędziliśmy w gościach i ..podróży:-) Nadia zaraz za brama gości ;-) odpłynęła.Zmęczona była,albo zestresowana,że w końcu kazali jej się dzielić zabawkami :-D w domu tego nie doświadcza ;-)

Do góry