reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

witam!!

Dzień dobry
Ja o motorolach powiem tyle, ze moj brat mający wiele wspólnego z telefonią komorkowa raczej komentuje je negatywnie. Więc jak komuś działa to ma szczęście, jak nie to raczej to jest ta bardziej możliwa ewentualnośc ;-)

Zamowienie na gwiaZdkę u nas jest jedno - lala, na pytanie jaka odpowiedź brzmi "abel" czyli annabell. Zrealizujemy. Oprocz tego Mikołaj przyniesie prezenty.

KAsiu - dobrze, ze woli do Matiego, mądra dziewczynka.
Drzewko - nie ma za co, cieszę się, ze Filip zdrowy.

Zastrzyki dostanę w grudniu, na marzec mamy zaplanowany i wykupiony wyjazd na narty, mam nadzieję, ze dojdzie do skutku.

reklama
Fajnie! Ja chce świątecznego odpoczynku!!! jestem juz zmęczona, nawet rozmowy moich dzieci mnie denerwują,wydawały mi sie takie dziś głośne.

Magdus link do majteczek proszę i powiedz skąd Natalka ma takief ajne różowe getry?zh&M?

Getry H&M, majteczki od takiego jaba16 - on ma sporo primarkowych rzeczy, nie mam nikogo w Anglii, tam pewnie kosztuja funta lub półtora, ale wiesz.... ;-)

Dzien dobry,
Wreszcie udalo nam sie dostac do Pani doktor, rano zdecydowanie mniej dzieci. Wszystko ok, na pytania gdzie co ma odpowiadal i chyba sie wkurzyl ich nadniarem i pokazal gdzie ma pisiorka i pupe;-)i pytania sie skonczyly:-D Nie powiem dziecko mi przytylo wazy 13kg i wzrost 90. Niestety u Pani doktor byl ryk, juz nie wiem kiedy mu przejdzie, tyle rozmawiamy i jest ok dopiki nie wejdzie do gabinetu. Juz nie mowiac co sie dzieje jak Pani doktor chciala zobaczyc siusiaka a na dodatek nie bylismy bez taty. Na wiosne czekaja nas szczepienia.
A co tu takie pustki?
Cholera wczoraj sie przewrocilam na lodzie i reka mnie boli, poki co smaruje i mam owinieta, ale kiepsko cos zrobic tymbardziej ze to prawa.

Magdus,teraz ta osoba nie ma wystawionych ani rajstopek,ani majteczek.A z Anglii dawidowi zamówiłamkurtkę , zapytam koleżanki o rajstopki i gatki, może też bedzie miała.

reklama
Dzien dobry,
Drzewko jak to sama? dzieci ci ukradli na spacer?;-)
Kasiek dzieki, to prawda Natek zawsze byl drobny i szczuply a teraz przytyl. Kurcze chyba mi maly facet rosnie;-)
Nie no dziewczyny co z Wami, zasypalo was czy co? Strasznie tu smutno:-(
U nas panuje wirusowe zapalenie pluc, objawy tylko wysoka goraczka.

Do góry