reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

witam!!

Witajcie!
Ależ tu ruch, nie wyrabiam się z nadrabianiem ;-)

Vertigo oooo to super! też bym tak chciała!!!
A Sylwester w domu fajna sprawa, zwłaszcza jak mało się w nim przebywa.
Ja to potrzebuję WYJŚĆ z domu, więc będziemy coś kombinować ...

Kasiek no dzielenie prędzej czy później musiało nastąpić ;-)

reklama
dzień dobry! kasiek74 takie dzielenie się zabawkami to niefajna sprawa. U nas weekend minął na naprawach: wymieniłam po raz trzeci komórkę i znowu mi siadła - to moja pierwsza i ostatnia motorola :wściekła/y:, stacjonar też sie popsuł i jeszcze komputer..:wściekła/y:więc teraz chorują u nas sprzęty...fluidy jakieś czy co?
Weronika już lepiej ale kaszel jeszcze ma. Filip po pierwszym szczepieniu i ortopedzie i wszystko dobrze. Byliśmy u dr. Czecha - dzięki Magdusiek!
a w sobotę chrzciny Filipa. :szok::-)
kasiek74 święta są fajne ale czy macie już pomysły prezentowe? ja zupełnie już nie wiem. Weronika ma tyle zabawek. w liście do Mikołaja miałam napisać że tenże ma dostarczyć: boba budowniczego, konika, kubusia puchatka, maleństwo, mamę maleństwa, słonika hefalumpka, prosiaczka, tygryska i królika...a moje dziecko ma już całą górę pluszaków...

Drzewko ależ u Was działo/dzieje ... Cieszę się bardzo, że Filipek ma się dobrze i nic mu nie dolega!
Współczuję perypetii z komórką. Widać to kwestia danego egzemplarza, ja mam już drugą motorolę nigdy nic mi się z nimi nie działo i jestem zadowolona, więc za parę dni będę miała trzecią (chyba na K1 się zdecyduję).

Witam!
Ojoj ,jak tu pusto! :szok:
Drzewko,Nadia chce 3 rzeczy : dom, miau ( to kot) ,no i Pipsi duzi ( to teletubis Dipsi duzy). i choć ja miałam parę fajniejszych pomysłów,to chyba zraealizujemy jej zamówienie.:tak:

Wczoraj Nadusia sie uderzyła i rozpłakała, Nianiachciałaja pocieszyć,a ona na to' ty ciocia nie, Siasia ziom!"i poszła do mateusza. ( siasia to mati) :-) Mądra dziewczynka.

kasiek74 mądra dziewczynka faktycznie,bo kto lepiej pocieszy jak nie brat? a ona lubi tak wogóle tę ciocię-nianię?
Doxa ale mi już trzeci egzeplarz siadł bo wymieniają mi w ramach rękojmi. Więc ostrzegam przed Motorolą V3XX bo chyba Niemcy jakieś opragromowanie lipne walneli.chociaż to chyba kwestia szczęścia bo Michała brat cioteczny też ma i super zadowolony. chyba zagram w lotka...;-)

Drzewko,zagrasz w totka i maszyna się popsuje! :-D No ja nigdy motoroli nie miałam. Czy Nadia lubi Nianię? Niewiem, ma takie dni,dużo dni, że już na wejściu niani do domku płacze i ucieka do mnie. A jak wracam z pracy to przynosi Niani buty i każe jej sobie iść. Czasem jest ok,najczęściej wtedy jak Niania jej cosprzynosi, np mambę.

no właśnie kasiek74 chyba se odpuszczę... A Nadia pewnie kojarzy, że jak Niania do domku to ty idziesz. Ale wiesz ja chyba pod wpływem twoich opowieści jakoś za nią nie przepadam. :dry:Dobra: Filip sie mrozi na dworzu, Weronisia śpi w ciepełku a ja do garów...telewizor jeszcze działa więc obejrzę sobie dzisiaj "twarzą w twarz" dla odprężenia

Sama się zastanawiam,czemu płacze.Notrmalnie jak wychodzę,i zostaje z chłopcami czy Krzyskiem nie płacze. No i martwi mnie to,bo myślę,że powinna być raczej przywiązana do Niani,razem są od marca 2006.

Ja tez chce cos dlaodpężenia,atu zaraz muszę iść dopracy,wrrrrrrrr:crazy:

reklama
2006? to faktycznie długo. ale u nas też żłobek nie jest jeszcze "fajny" Jak ją raz ktoś zapytał "a co wy właściwie robicie w tym żłobku?" odpowiedziała: "ryczymy"....
a więc pewnie jest tak że z mamą najlepiej a jak niania to znaczy że już na bank bez mamy

Do góry