reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

Witam!
dzięki za komplementy dla mojej córci.
Vertigo,poznamy się na 100%. Ja najwyżej przypne sobie czerwony goździk;-) dla łatwiejszej inentyfikacji.;-) a myszy trzymaj ! będą na pamiątkę.:tak:
Antosia, nie jest mała tylko szczupła- po prostu trzyma linię.Chce być modelką!:-) choc na zdjęciach nie widac,żeby była aż 1,5 kg lżejsza od Naduli.:tak:

Mała, a mąż też z teściową znaczy swoją mamą odbył rozmowę?

reklama
Nadia tez sie rozkłada.Kaszle ,kicha i jeszcze robi brzydkie kupy.dałam jej nifuroksazyd, mam nadzieję, że nie rozwinie sięz tego cos poważnego.:-(

Dzień Dobry! Magdusiek - biedna jesteś - zastrzyki w kolano, brr brzmi okropnie...
Vertigo, fajna twoja Tosia i wagowo podobnie z Weroniką. Fajnie, że będziesz miała spotkanko z Kaśkiem, to bardzo przyjemna dziewczyna :tak:
A co u nas? z Weronika już lepiej, skończyło się na zapaleniu gardła, zapalenie płuc zostało rozpoznane błędnie....Zmieniliśmy antybiotyk i dziecko mi odżyło. Filip też ma się dobrze, więc mam chwilę oddechu.
Syla "Cień wiatru" przeczytany, fajnie było mieć trochę takiej odskoczni, choć mroczna była trochę.

Drzewko, dzięki wielkie.
Te zastrzyki to wies,z tylko brzmią strasznie, mnie przeraża raczej to co dalej, bo zatrzyki jasne, pomoga "naoliwić", ale nie ustawią na miejsce tego co odjechało w bok.
Vertigo - też bym nie przypuszczała, ze Tosia lżejsza o tyle od innych dzieci. Ciekawe ile etraz Natalia waży.

Ojojoj, chorowitki nie rozkładać się! Zdrowiejcie wszystkie szybciuko! Ciotka "Zjawa" Doxa Was prosi!

Drzewko dobrze słyszeć że zapalnie płuc to była błędna diagnoza! Pewnie tylko się nadenerwowaliście! Ach Ci lekarze!

Magdusiek współczuję bardzo! Zapewne rehabilitacja Cię czeka, tak? Mam nadzieję, że nie operacja?!?!?!?

reklama
Drzewko,bardzo sie cieszę,że Weroniczka zdrowieje i diagnoza okazała się pomyłką.:tak:
Mys staramy sie jak możemy,żeby nie rozchorować się.

Do góry