reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

Witam w ponuryn nastroju. Weronika miała wczoraj 40 stopni gorączki, wylądowaliśmy na Niekłańskiej - ma zapalenie gardła, oskrzeli i obustronne zapalenie płuc. :no::wściekła/y: Przygoda ze żłobkiem zakończona..

reklama
dzisiaj w nocy jeszcze gorączkowała, teraz lepiej po końskiej dawce antybiotyku. Po południu ma być nasza lekarka, zobaczymy może zamienimy augumentin na coś innego...magdusiek nie wiem, panie ze żłoba też nas bardzo namawiają ale na razie cierpliwość mi się skończyła....
Piękna twoja Natalka urodzinowa z kwiatuszkami.

Witam!
Drzewko, współczuję. Ściskam kciuki oby wszystko szybko minęło .Trzymajcie sie ciepło. Ale wiesz dzieci i bezżlobka chorują,więc poczekaj z decyzją.

Nadia dzis nie była z Nianią, zawieźlismy ją rano do teściów. tak jej się spodobało,że nie chciała iść ze mną dodomu! Bardzo mnie zaskoczyła. :-)

Kurcze, szkoda, biedna Weroniczka się namęczy a Wy razem z nią. Niefajne to...

Dziękiz a komplement, z kwiatkow bardzo sie cieszyła, jak chyba każda z nas gdy dostaje ;-)

ojej drzewko współczuję... :-(zdrówka zdrówka dla Weroniczki. oby szybciutko jej przesżło i oby Filipek nic nie złapał.

Hej
Drzewko dużo zdrówka dla Weroniki. Dokładnie to samo w zeszłym roku przerabialiśmy, więc doskonale Cię rozumiem. Obawiam się że jak Natalka pójdzie do przedszkola to znów sie zacznie więc już postanowiłam że nie wracam do pracy w przyszłym roku. Znów zaczęłoby sie chodzenie na zwolnienia i nieporozumienia z tego powodu.
Dużo zdrówka dla chorowitków.

reklama
Dziem dobry,
Niedobrze, ze dzieciaki choruja. Drzewko wspolczuje, bedzie dobrze. Dla pozostalych chorowitkow zycze zdrowka rowniez.
Kasiek to Ty nie skonzylas podyplomowki zy jeszcze cos innego bedziesz robic?
Dziewczynki w galerii jak zwykle cudne.
Kurcze moze nie ma sensu z gory zakladac takich pesymistycznych scenariuszy, ale u nas pewnie tak samo bedzie, ze jak Natek pojdzie do przedszkola jakby zaczal chorowac nie daj Boze, ja zaczelabym nowa prace i pewnie nie moglabym tak odrazu brac zwolnien i ogolnie kicha. Zabieram sie do prasownia.

Do góry