reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

Magdusiek jakie za dużo??
Zdjęcia piękne, Natalka wygląda jak zwykle ślicznie. Goście Natalki też :-)

reklama
I dzięki za propozycję. Z tego co porównywałam nasza chyba tak samo duża, więc to raczej kwestia Adasia a nie wózka. ;-)
Natalka była drobniejsza więc jeździła do pół roku i przesadziłam ją dlatego że wolała siedzieć a nie dlatego że ciasno.

Syla., może je póki co gdzieś schowaj? :-) Jak ta szarańcza wpadnie to wiesz.... moga byc kolejne potrzebnem, ja co prawda ostatnimi czays mam wprawę, ale nie wiem czy ew. w razie draki zdasz sie na mój gust ;-)

dzień dobry,
a co to za pustki?
moje dziecko się rozkłada... kicha, kaszle :-(
spałysmy dziś obie u moich rodziców, bez tatusia. fajnie było! :-)

Natalka cudowna! PIęknie wyglądała. Nie wiem czy dziewczyny też, ale ja zawsze jak widzę fotki Natalki (bo na żywca nie miałam jescze okazji) to mam wrażenie, ze Natalkowiec jest taka dorosła, jak patrzę na fotki swojego dziecka czy inne to takie dzieciaczki. A Natalka wydaje sie być taka dojrzała. Mała mądralińska. :-)

reklama
Dzien dobry
Wstałam przed 6:00 z Kamilem, poxniej poczytłama, przysnęłam i koło 8:00 Natalia mnie obudziła. Głowa mi pękała, poprosiłm o chwilę i kurcze, zaskoczyla mnie, bo przytu;iła sie jeszcze, przysnęła troszkę, a później ona wstała i grzecznie sie obok mnie bawiła, a ja dosypiałam z tą głową.
Mała - dzięki. Ja nie wiem jak to jest, mnie sie Natalia taka malutka wydaje choć na pewno jest niezłym cwaniakiem i jej szare wciąż pracują. Czasem zaskakuje mnie dojrzałościa, ale czy ona taka jest to nie wiem ;-)

Do góry