reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

Natalka obudziła Adasia m. in.wpychając mu smoka do buzi. A teraz z krzesła pochyla sie nad wózkiem i dalej ładuje mu tego smoka bo trochę marudzi. Jak sie uda - jest okrzyk radości a jak nie to woła "mama" - cwaniara jedna ;-)

reklama
Vertigo no to rzeczywiście nieciekawie jak tyle siedzisz w pracy. Fajnie że dziś luźniejszy dzień.

Witam!
Bardzo chce zobaczyc nowe buty Natalki.posze o zdjęcia.:-):tak:
Luszka, Adaś super waga!:-) a drobnostkami się nie przejmuj,parę zajęć wzmacniających mięśnie i będzie git!:-) Ja też luźniejsza,od 12.30 w domu i już z niego nie wyjdę ( chyba , że na zakupy;-)).
Ale od 23 listopada rusza moja podyplomówka, Vertigo, w Bydgoszczy. Będziemy miały okazję,żeby sie któregoś razu poznać. :tak:będe wpadac regularnie przez 3 semestry!:szok:

No i tak w ogóle to dzięki w imieniu Adasia. Waga słuszna - to fakt coraz bardziej to odczuwam :tak: Zresztą najbardziej odczułam w czasie chrztu jak godzinę trzymałam go na rękach ;-). Jakiś czas po tym ramie mnie bolało...
Po za tym widzę że w gondoli nie pojeździ przez całą zimę bo tak jakoś mało miejsca już w niej jest ;-).

Luszka, jakby co służe naszą gondolą :-)
Nasza duża bardzo :-)

Natalia usnęła, mnie się nic nie chce, mam lenia na maksa.

Kasiu, Vertigo -fajnie macie że się spotkacie.

Wpisywałam wydatki i dopiero zobaczyłam, ze mi pani za jedne buty policzyła 50 zł mniej. coś wczoraj mi sie za mało wydawało, ale się spieszyłam i nie wnikałam, teraz spojrzałam na cenę na butach i na rachudnku...

reklama
Do góry