reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

reklama
Anna, faceci są fajni i łatwiejsi w ułożeniu, ja Ci to mówię;-) a dziewczynka następna będzie!!!!

Tusiekn, dzięki, dzięki, nie rozłozyłam się, walczę i żyję. Juz właściwie prawie dobrze, jeszcze trochę gardło....

Magda25, wszystko bedzie dobrze u Marysi, zobaczysz, pochodzicie na rehabilitacje i bedzie super. My z Igą też biegaliśmy na rehabilitacje...teraz bryka jak stara i jest już cwańsza chyba od Oskara;-)
trzymam kciuki!!!!!!!!!!!!!!!!

wpadaj tu częściej, jeśli Ci się robi lepiej na duszy, co tam złe humorki, ja je miewam często i narzekam tu ale dziewczyny są wyrozumiałe:tak::-)

no i koniecznie dawaj znać co u Marysi!!!!!

WItam!
przebrnełam przez wszystkie dzisiej sze posty, sporo tego.:tak:
Magdus, niech Natalka nie choruje,niech szybko jej mija ,bo licze dni do spotkania.:tak:
Mała, a może niech teściowa siedzi z Zuzia 3 dni w tygodniu, a mama 2 dni. Poza tym wiesz jak sie prosi rodziców o pomoc w zajmowaniu się dziećmi,to niestety trzeba liczyc sie z tym , że będą chcieli mieć wpływ na ich wychowanie.To w psychologii norma.:-) dlatego moje dzieci wychowuje bez pomocy teściów..:-D

reklama
Do góry