reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

witam!!

:-D musze powiedzieć teściowej co to skype!

moja już mnie wkurzyał do bólu, ale nie tylko mnie. Pokłóciła się nawet z moim mężem i szwagrem. Moja mama którsa nigdy nie wyraża się na temat mojej teściowej przy mnie, juz nie wytrzymała.

reklama
Witam!
U nas Dawid był jakby chory- miał gorączkei nic więcej .Chociaz miałam wrażenie,że tylko po to abym nie pojechałatam gdzie miałam:confused2:,bo dzis jakby reka odjąąl. Za to ja przesiedziałam popołudnie w toalecie..Mam nadzieje,że juz nikogo nic nie weźmie i kolejna niedziela wypali wyjazdowo.
magduś,mała super ,że imprezki sie udały!!!:-)

witajcie lasencje

Mała widzę, że bardzo doskwieraja Ci papierki bo przodujesz w postach:-D

Gratulacje za jaskółki, wyznania no i oczywiście monologi a Pippi to przeszła samą siebie:laugh2:

Iga również przechodzi bunt. Z ostatniej chwili: Tata jej mówi sprzątaj a ona patrząc się mu w oczy siada powoli na swoim krzesełku i mówi NIE z ostrożnym uśmieszkiem. No ale jak tata się podniesie i idzie sprzątać zabawki do kosza to od razu jest baczność i "fe mieci" (czyli zapisane kartki do śmieci).

...a mnie chyba coś wzięło. Właśnie zapodałam sobie 2 polopirynki (tak wiem, wiem, przestarzała metoda ale nic tak na mnie nie działa jak polopirynka S), rutinoscorbiny i ide się zakopać.

Kasiu - nadrobimy :-) Też żałowałyśmy, ze Was nie było, ale wiesz, będa okazje :-)
Syla - trzymaj się i żadnego chorowania, ok?

ja nie choruję ja walczę z syfilisem;-) i jeszcze nie udało mi się nigdy przegrać, który jak widać i po Kasi poście fruwa nie tylko w warszace.

Kasiek, też miałam dziś problemy brzuchowe, straszny ból ale bez wymiotów...a jakiś czas temu (dokładnie w środę) Iga ównież miała temperaturę, jak Dawid i za 2 dni się skończyło. Więc nie miej Dawidowi za złe że symulował;-)

reklama
Do góry