reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

witam!!

reklama
Mała, nie wiem.
Na imprezie Natalki, tej dzieciowej, Kamil był w szoku, bo nagle zobaczył ten tłum maluchow i starszych (u nas najstarsza była 6-ciolatka). Ale pozytywnie w szoku. Miał kilka dni wolnych to od razu inaczej ;-)

Misiu zapraszamy! ;-)

he he u nas magduś tatusiowie zabrali się do pobliskiego pubu na piwko i pizzę. :tak:

Wszystkiego najlepszego dla Zuzi!

No właśnie Teddy gdzie jesteś?
Dzień Dobry. Fajnie że imprezy urodzinowe wam się udały. U nas generalnie też faza na wymuszanie płaczem ale też przecudne monologi (Syla spodobałoby ci się :-D) w łóżku - moje dziecko jest dobre w fantazjowaniu. Ostatnio sąsiadka pyta dziadka spacerującego z Weroniką: wnusia? a jak ma na imię? a Weronika: Pippi jestem. :-D

no wlasnie... Misia nie ma...

nikt nic nie pisze...

a ja mam wyjatkowo malo roboty i z nudow zdycham :-(

Vertigo jak tam Twoje pazurki? bo moje w opłakanym stanie! Tzrebaby je odświeżyć.

Nudzisz sie i nawet fotek nie wkleisz? ehhh

drzewko Pipi jest dobra! :-D Ależ pociechy z tych naszych skarbów!
Moja Zuźka dawała popisy w sobotę! Miałą niezłą widownię więc stanęła na krześle i poazywała co potrafi!

a mnei znów serducho nawala...

Mala a co z twoim serduchem?
Dzisiaj wyszlismy ze sklepu z placzem, Tusiek chcial kolejny samochod policje i podobny co kuoilismy ostatnio. Jak powiedzialam ze nie, moge mu wziasc mnijesze to sie obrazil, rozplakal i urzadzil cyrki. Nie ustapilam bo chodzimy do tego sklepu codziennie, a nie chce zeby co dzien wynosil stamtad samochody. Moze zrozumie.
A teraz troche z innej beczki, moje dziecko pokazuje jak zjezdza Malysz, brakuje mu tylko nart, ale pozycja jak do wyjscia z progu jest rewelacyjna, moze uda mi sie zrobic zdjecie w takiej pozycji to wkleje.

reklama
jak zacznie boleć to ruszyc się nie mogę! nerwy, stres...

tusiekn u was takie okolice piękne że Natek będzie miał gdzie ćwiczyć.

A Weronika tą jaskólke u tatusia zobaczyła? ;-)

matko czy ktoś może wkońcu zająć się tą biurokracją?!!!!!! tonę w papierach!!!!!!!!

Do góry