reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

witam!!

reklama
Mala no kto wie, on poki co pokazuje gorke z ktorej bedzie na sankach zjezdzac. A tak na marginesie u mnie strasznie zimno i ma sypac snieg a Natek pomimo tego nie chcial isc ze spaceru do domu.

Mała raczej nie, ale w żłobku ma rytmikę :-D.
Na papiery jest jedna rada - niszczarka...
i zwolnij może trochę i wyluzuj...:cool:

i zwolnij może trochę i wyluzuj...:cool:

jeszcze wrócę do domu i sojrzę na teściową to mnei na kardiologię wywiozą! tak mi podniosła ciśnienie w sobotę...a włściwie to zaczęło się już od czwartku... szkoda gadać!

czy na teściową też jest niszczarka?;-):-p

Mała - teściową olej jak masz nie do końca fajną. Papiery mają to do siebie, ze keidyś sie kończą, wiec wiesz, dasz radę.

magdusiek jakbym miałą teściową na odległość raz na pól roku to też bym powiedziała ze jest ok. ;-)
zresztą tak było, a teraz za często dzowni, jest, bywa, wtrąca się pokazuje swoje "ja"! a właściwie zaczęło się od narodzin Zuzi...

Magdus ja tez swoja lubie, ba kocham nawet, ale czasem mnie grzeje swoim zachowaniem w szczegolnosci jesli chodzi o opieke nad Tuskiem, nieraz sytyuacje sa takie ze gdybym nie zareagowala na czas to Tusiek moglby byc chory albo cos tam. Tylko ze nie zawsze moge byc "na czas".

reklama
Moja jest fajna, nigdy się nie wtrącała, nadal się nie wtrąca, jest przyjazna, dużo rozumie, umie sluchac i nie jest stronnicza. I w sumie to ja się z nią bardzo często kontaktuje telefonicznie czy skypowo i plotkujemy :-)

Do góry