reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

witam!!

Witam,
Pewnie spicie na ta pogode. Samej mi sie cos oczy kleja. Dziekuje w imieniu Natka, a za dziewczynke moglby faktycznie robic jakby loki dalej byly, codziennie po kapieli wyciagi mi spinki z szafki i kazuje sobie wpinac we wlosy i sie przeglada:rofl2: Ide po druga kawe.

reklama
Witam,
Ale pustki tutaj. Idziemy na zakupy, ja sie wzielam za sprzatanie. Tusiek byl wczoraj tak zadowolony jak swiecil swieczki i zachwycal sie jakie sa male i bardzo duze znicze. No i bardzo ladnie sie modlil. Spokojnej drogi zycze tym ktorzy beda wracac z weekendu. Pisze tak bo to co wczoraj zobaczylismy to niezly szok. Trzeba byc kompletnym debilem zeby tak jechac i to w takim dniu gdzie ostrozna jazda powinna byc wzmozona. Facet najpierw wyminal nas ledwo sie mieszczac przed nami a on nagle znowu wyprzedza auto i zmiescil sie jak slowo daje na milimetry i zygzakiem skrecil. Maz juz zaczal hamowac. Totalna bezmyslnosc, i przez takich wlasnie gina niewinni. Pozdrawiam

Witajcie:-)

Najserdeczniejsze życzenia dla ZUZI !!!!!!!

..a my nigdzie nie wyjechaliśmy.
Kolejny raz podstawa to nie planować!;-) Iga coś w nie najlepszej formie była. Nie wiem czy to zęby czy jakaś infekcja. Bałam się że rozłozy się na amen:-(
Była temperatura, marudzenie, rozregulwanie...Na szczęście już ok.

Teście na nas dziś czekali ale nie chciało mi się ruszać, od wczoraj jestem w kiepskiej formie, nasz przyjaciel zrobił jeden krok za dużo i niestety jest tragedia w związku:-( Nie moge na to patrzeć, nie mogę pomóc, jestem totalnie przybita, psiapsióła była u nas wczoraj, dziś ją zawiozłam ale nie wiem już jak mam ją pocieszac i co mówić.
...Myślałam że spokojnie spędzimy święta w rodzince a tu akcja za akcją.:wściekła/y:

Hej,
Dawno mnie nie było :-(
Mam ogromne zaległości, które zaraz mam zamiar nadrobić :-)
Ciekawa jestem co u Was ...

ZUZIA - SŁONKO - WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO !!!

Witam!
Nie dawno wróciliśmy z Częstochowy.Jestem padnieta. Bylismy jszcze w Łodzi w manufakturze, ale nie zrobiłam dużo zakupów,bo Nadulka nie miała ochoty chodzić po sklepach.

reklama
Witam!!!

Bardzo dziękuję w imieniu Julki za wszystkie życzenia urodzinowe!!!:-)

Urodzinki minęły bardzo szybko,Julcia zadowolona.Dostała dużo prezentów jednak dla niej największym hitem był wózek dla lalek.Nie rozstaje sie z nim przez cały dzień i najchętniej zabrałaby go również do łóżka.
Chyba zaczyna się u niej bunt dwulatka bo ostatnio na wszystko odpowiada nie i wszystko musi być po jej myśli inaczej zaczyna szlochac na całego albo obraża sie na cały świat, staje gdzieś z boku i parę minutek udaje obrażoną.:szok:

Do góry