reklama
drzewko
Fanka BB :)
Magdusiek ja też bym sie już teraz nie chciała przebierać w wieczorowe ciuchy, nie mam wprawdzie na sobie bojówek ale wiecie co? dzieci śpią i to jest piekne uczucie
Kasiek mieszkanko się oddala właśnie ze względu na tę moją pracę, tzn raczej ze względu na wysokie raty, które aby spłacić muszę zasuwac pełną parą tak jak w ciąży i tak do 70-siątki a ja już nie wydalam. No i chyba mieszkanko trzeba będzie wynająć. szkoda bo piekne jest i bylibyśmy w końcu sami...smutno mi
Kasiek mieszkanko się oddala właśnie ze względu na tę moją pracę, tzn raczej ze względu na wysokie raty, które aby spłacić muszę zasuwac pełną parą tak jak w ciąży i tak do 70-siątki a ja już nie wydalam. No i chyba mieszkanko trzeba będzie wynająć. szkoda bo piekne jest i bylibyśmy w końcu sami...smutno mi
mała26
Październikowa mama 2005
dzień dobry,
moje dziecko codzień mnie bardziej zadziwia i rozczula! Wczoraj czekała na mnie na dworze, siedząc na kuferku zabawkowym na środku tarwnika i wołała" mamusiu tu" pokazując na trawę! Teściowa mówi, ze ludzie mieli polewkę niezłą i każdy się zatrzymywał!
dziś rano obudziła się jak byłam jescze w domu, w niani usłyszeliśmy "babusiu, babusiu..." wierszykiem dosłownie! Biedna już wie, że jak rano się budiz to mamusi nie ma!
a później tłumaczyłam jej że musze iśc do pracy... a ona wkońcu:"mama nie bum, niania bum". No i moje dziecko w ten sposób oznajmiło mi, ze chce iśc do pracy.
moje dziecko codzień mnie bardziej zadziwia i rozczula! Wczoraj czekała na mnie na dworze, siedząc na kuferku zabawkowym na środku tarwnika i wołała" mamusiu tu" pokazując na trawę! Teściowa mówi, ze ludzie mieli polewkę niezłą i każdy się zatrzymywał!
dziś rano obudziła się jak byłam jescze w domu, w niani usłyszeliśmy "babusiu, babusiu..." wierszykiem dosłownie! Biedna już wie, że jak rano się budiz to mamusi nie ma!
a później tłumaczyłam jej że musze iśc do pracy... a ona wkońcu:"mama nie bum, niania bum". No i moje dziecko w ten sposób oznajmiło mi, ze chce iśc do pracy.
_anna
i Iga nadal ma najbliższego przyjaciela po didi - pampersa.
Ale damy radę, postaram się nauczyć ją siusiania do nocnika przed 6 urodzinami.
U mnie też przyjaciel pampers, ale tylko do lekkich spraw , grupsze są na nocnik -uffffff. Lekcje nocnikowania odkładam na styczeń lub luty jak będę byczyć się w domu, bo napewno przed kwietniem - mam nadzieje ;-)
_anna
mała26 aż ściska za sece jak maluchy tak rano reaguja na nasze wyjście z domu :-( mój maluch po dłuższym naszym pobycie razem w domu ma tak 2 - 3 dni kryzysu i nie chce jechac rano do babci, ale potem sie przyzwyczaja - gorzej jak po powrocie z pracy mam go zostawic np.: z mężem i wyjśc to wtedy jest rozpacz, jedna rozłąka dziennie to jeszcze do przłękniecia dla niego ale 2 to juz za duzo.
reklama