reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Najlepsze życzenia urodzinowe: spóźnione dla Natka, dzisiejsze dla Natalki i Julki! (przepraszam że nie wklejam obrazków)
Syla, to ja zamawiam tego Moneta :tak:
Magdusiek super, że urodziny udane - czekam na zdjęcia.
Luszka u nas wszystko podobnie - waga 11,5 wzrost 88 cm i kaszel ;-)
Syla, ja mam też problem z czasem. Nie wiem jak Luszka ma jeszcze czas i siłę na oglądanie filmów. Ja nie mam... Jak już jakis oglądamy to na raty a tak nie lubię. Do kompa tez nie ośmielam się juz podchodzić. W dzień trafiam na wzrok Weroniki która i tak musi się ze mna dzielić z Filipem, który nie lubi fast foodów i moje starsze dziecko ostatnio zwierzało się swemu domkowi, że jest sama bo mama karmi Dudusia... a wieczorem ten sam wzrok Michała (mają identyczne oczy..) a czas dla siebie? Syla ty chociaz malujesz, ja już nawet nie czytam, chyba że "mamo to ja":tak:eeehh..

reklama
o pracy kurde też własnie trzeba już zacząć myśleć. dzięki kasiek że przypomniałaś, co ja bym bez ciebie dziewczyno poczęla...:-D tylko gdzie ja mam tę pracę jeszcze upchnąć? Mieszkanko się nam chyba zaczyna oddalać...

Kasiek, ostatnio coraz częściej słyszą: "zaraz przyjdę", "za chwilkę Ci pomogę", "jeszcze sekundkę", "zaczekaj chwilkę, zaraz wyjdziemy"...

Drzewko, jak przeczytałam co Weroniczka powiedziała domkowi...ależ słodziuchna...
Drzewko, dlatego ja nie czytałam tym razem "Mamo to ja"...tylko np "Cień wiatru" itp:-D, a co, dla mnie też coś musi być z życia, dlatego też może ominęły mnie nauki nocnikowania;-):-D i Iga nadal ma najbliższego przyjaciela po didi - pampersa.:rofl2:
Ale damy radę, postaram się nauczyć ją siusiania do nocnika przed 6 urodzinami.

Drzewko ja te filmy mam czas oglądać jak dzieciaki śpią a Jaro pracuje jeszcze przy kompie czyli najwcześniej o 22.30. Oczywiście rano jestem niewyspana ale wieczorem nie mogę zasnąć i stąd te seanse ;-) I najczęściej też na raty oglądam. W ogóle ostatnio wpadłam w taki trans że kilka wieczorów sobie coś włączałam.
Syla U nas też jest przyjaciel pampers. W wersji podwójnej ;-)

Aniu - dobrze, ze sobie tłumaczycie, nie ma wyjścia, a Tata juz nie cierpi.
Syla - dzięki za anioła, z tym niezorganizowaniem przesadzasz, jesteś zorganizowana, ale za dużo bierzesz cuszych rzeczy na siebie.
Drzewko - olej mamo to ja, czytaj swoje ksiazki :-)

BYłam dziś z Natalią w hulakula, bawiła się, usadziła miśki i inne jakieś przy okrągłym soliku, zasiadła obok i mówi "teraz tort i świeczki". Cóż, wytłumaczyłam,z ę tort jeszcze jest u babci i że świeczki będą. Więc poszła się ejszcze bawić, a po powrocie ubrala sukienkę, srebrne buciki i dmuchala świeczki na resztce toru :-)
A poxniej jeszcze spacer, nie chciało jej się prowadzić wózka z lalką to spytałam czy mam go srzedać,a ta "tak, sprzedaj", wyjęła lalkę i olała wózek. A gdy doszłyśmy do domu to przypomniała, ze mam srzedać :-)

I mieliśmy iść dziś na jubileuszowe rozdanie Złotych Kaczek, ale tak mi się nie chce już ruszac, ze olewam i nigdzie nie idę.... a Kamilowi z założenia się nie chciało.....

reklama
Magduś, mogłabys iść to bysmy Cię namierzały w TV;-) a tak to nic tam interesującego moge nie wypatrzeć.;-)
Natalka ,bomba,teksty super! a wózek pewnie chce sperzdac,bo sobie inny upatrzyła.:tak:;-)
Syla,nie martw się u mnie też dzieci często słyszą podobne teksty.

Do góry