reklama
*syla*
kobieta pracująca...
wrzuciłam nową aktualną (mam nadzieję) tabelę z danymi. Zerknijcie czy ok, czekam jeszcze na dane od Ciebie Drzewko.;-)
Teddy jak Ci się chce to zrób z niej coś bardziej widocznego:-)
Teddy jak Ci się chce to zrób z niej coś bardziej widocznego:-)
Bardzo dzieki za życzenia ( urodzinki mam dziś):-):-):-)
Doxa,gratuluje dziurek w uszach!:-) a co Cie skłoniło do tak waznej decyzji?;-)
Magduś,to co na tych zakupach kupiłaś? bo ja dzis tylkobluze dla Nadulki, w końcu dostałam niezbyt grubą, bez kaptura i na suwaczek! poza tym nicciekawego.
A co z Vertigo?
w środe mam dzien opieki,będę się opiekowałamoją dwuletnią córeczką wdniu jej urodzinek, strasznie się cieszę.:-)
Doxa,gratuluje dziurek w uszach!:-) a co Cie skłoniło do tak waznej decyzji?;-)
Magduś,to co na tych zakupach kupiłaś? bo ja dzis tylkobluze dla Nadulki, w końcu dostałam niezbyt grubą, bez kaptura i na suwaczek! poza tym nicciekawego.
A co z Vertigo?
w środe mam dzien opieki,będę się opiekowałamoją dwuletnią córeczką wdniu jej urodzinek, strasznie się cieszę.:-)
magdusiek
Październikowa Mama 2005
Kasiu - wszystkiego NAJ!!!
A na zakupach to wiesz, nic nowego, łózka oglądałam, mebelki dziecinne i mam zgryz z mebel;kami dziecinnymi, bardzo mi sie podobają firmy cudowne lata, ale rozsądek podpowiada, ze bez snesu takie kupowac, skoro ten pokój będzie zmieniany za jakieś 2-3 lata... i nie wiem czy jednak nie kupić w ikea duzo tańszych i póxniej nie mieć wyrzutów sumienia. Tylko te szafy sa takie mało pojemne....
A na zakupach to wiesz, nic nowego, łózka oglądałam, mebelki dziecinne i mam zgryz z mebel;kami dziecinnymi, bardzo mi sie podobają firmy cudowne lata, ale rozsądek podpowiada, ze bez snesu takie kupowac, skoro ten pokój będzie zmieniany za jakieś 2-3 lata... i nie wiem czy jednak nie kupić w ikea duzo tańszych i póxniej nie mieć wyrzutów sumienia. Tylko te szafy sa takie mało pojemne....
Magduś,co do mebli, to ja bym brała te z Ikea, bo Natalia jeszcze mała i z praktyki wiem , że może zniszczyć,choćby naklejkami i tp.
Syla, Tusiek ma na imię Natan, ale to moja sugestia
a ja pochwalędziś moja małą dziewczynkę.Bylismy w sklepie i Nadia chciała kupę i zrobiła na sedes w sklepie pytała tylko ciąglesiedząc na sedesie- Ja bach nie?:-) do tej pory nie było mowy o posadzeniu jej na sedes! a kiedy dotarłyśmy do domku, teżsiedziła na sedesie, na swojej desce i kazaławszystkim bić bławoooo!:-)
Syla, Tusiek ma na imię Natan, ale to moja sugestia
a ja pochwalędziś moja małą dziewczynkę.Bylismy w sklepie i Nadia chciała kupę i zrobiła na sedes w sklepie pytała tylko ciąglesiedząc na sedesie- Ja bach nie?:-) do tej pory nie było mowy o posadzeniu jej na sedes! a kiedy dotarłyśmy do domku, teżsiedziła na sedesie, na swojej desce i kazaławszystkim bić bławoooo!:-)
Doxa
Fanka BB :)
Byłam w galeryjce!
Weronika faktycznie wydoroślała! A Drzewko zmalało! Obydwie ślicznie wyglądacie!
Natalka gwiazda numer jeden! Aż się dziwię, że panna młoda nie kazała się jej przebrać ;-)
Kasiek gratulacje dla Nadii! Brawo! Brawo!
A z kolczykami ... hmmm nigdy nie miałam, teraz jest tyle pięknych kolczyków, a ja nie mogę ich nosić, wiesz taka kobieca próżność ;-)
Weronika faktycznie wydoroślała! A Drzewko zmalało! Obydwie ślicznie wyglądacie!
Natalka gwiazda numer jeden! Aż się dziwię, że panna młoda nie kazała się jej przebrać ;-)
Kasiek gratulacje dla Nadii! Brawo! Brawo!
A z kolczykami ... hmmm nigdy nie miałam, teraz jest tyle pięknych kolczyków, a ja nie mogę ich nosić, wiesz taka kobieca próżność ;-)
Doxa
Fanka BB :)
Dzień dobry!!!!
POBUDKA!!! WSTAWAĆ!!!! MELDOWAĆ SIĘ!!!! :-)
Wzięłam się za siebie ostro, dzisiaj wybieram się do fryzjera ... nowego - ciekawe co za czuprynę mi wymyśli ?
Dzisiaj 2 latka kończy Dawidek Patki ... ciekawe co u nich? Dawidku wszystkiego naj, najlepszego!
POBUDKA!!! WSTAWAĆ!!!! MELDOWAĆ SIĘ!!!! :-)
Wzięłam się za siebie ostro, dzisiaj wybieram się do fryzjera ... nowego - ciekawe co za czuprynę mi wymyśli ?
Dzisiaj 2 latka kończy Dawidek Patki ... ciekawe co u nich? Dawidku wszystkiego naj, najlepszego!
reklama
*syla*
kobieta pracująca...
witajcie,
ja pierwsza hi hi
No ale zmusiła mnie praca do wstania, tak bym pewnie jeszcze poleżała....
Kasiek, wielkie brawa dla Natalki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kasiek, wszystkiego najleszego w dniu wczorajszych urodzin.
juz zmieniam Natana, dzięki, wiesz ja w tych sprawach to.....tusiekn, sorki
O tak drzewko pięknie wyglądacie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Doxa, masz racje z tymi kolczykami...
Magduś Natalka pięknie wyglądała!
a mebelki ....wiesz...i tak dobrze wybierzesz.
ja pierwsza hi hi
No ale zmusiła mnie praca do wstania, tak bym pewnie jeszcze poleżała....
Kasiek, wielkie brawa dla Natalki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kasiek, wszystkiego najleszego w dniu wczorajszych urodzin.
juz zmieniam Natana, dzięki, wiesz ja w tych sprawach to.....tusiekn, sorki
O tak drzewko pięknie wyglądacie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Doxa, masz racje z tymi kolczykami...
Magduś Natalka pięknie wyglądała!
a mebelki ....wiesz...i tak dobrze wybierzesz.