reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Doxa - jak ja bym mogła zapomnieć o tych spojrzeniach, kochana, nei ma opcji :-) A później to niech sobie sama wybiera jak podrośnie.

reklama
wrzuciłam nową aktualną (mam nadzieję) tabelę z danymi. Zerknijcie czy ok, czekam jeszcze na dane od Ciebie Drzewko.;-)

Teddy jak Ci się chce to zrób z niej coś bardziej widocznego:-)

Bardzo dzieki za życzenia ( urodzinki mam dziś):-):-):-)

Doxa,gratuluje dziurek w uszach!:-) a co Cie skłoniło do tak waznej decyzji?;-)
Magduś,to co na tych zakupach kupiłaś? bo ja dzis tylkobluze dla Nadulki, w końcu dostałam niezbyt grubą, bez kaptura i na suwaczek! poza tym nicciekawego.

A co z Vertigo?

w środe mam dzien opieki,będę się opiekowałamoją dwuletnią córeczką wdniu jej urodzinek, strasznie się cieszę.:-)

Kasiu - wszystkiego NAJ!!!

A na zakupach to wiesz, nic nowego, łózka oglądałam, mebelki dziecinne i mam zgryz z mebel;kami dziecinnymi, bardzo mi sie podobają firmy cudowne lata, ale rozsądek podpowiada, ze bez snesu takie kupowac, skoro ten pokój będzie zmieniany za jakieś 2-3 lata... i nie wiem czy jednak nie kupić w ikea duzo tańszych i póxniej nie mieć wyrzutów sumienia. Tylko te szafy sa takie mało pojemne....

Magduś,co do mebli, to ja bym brała te z Ikea, bo Natalia jeszcze mała i z praktyki wiem , że może zniszczyć,choćby naklejkami i tp.

Syla, Tusiek ma na imię Natan, ale to moja sugestia

a ja pochwalędziś moja małą dziewczynkę.Bylismy w sklepie i Nadia chciała kupę i zrobiła na sedes w sklepie:szok: pytała tylko ciąglesiedząc na sedesie- Ja bach nie?:-) do tej pory nie było mowy o posadzeniu jej na sedes! a kiedy dotarłyśmy do domku, teżsiedziła na sedesie, na swojej desce i kazaławszystkim bić bławoooo!:-)

O, super! Brawa dla Nadii!
Mnie Natalka rozbawiła na weselu, bo łaziła z Julią, Panna młoda i nagle do mnie rzybiegfa i woła "mama, szybko,s zybko".... szczęśliwie zdązyłyśmy :-)

Byłam w galeryjce!
Weronika faktycznie wydoroślała! A Drzewko zmalało! Obydwie ślicznie wyglądacie!

Natalka gwiazda numer jeden! Aż się dziwię, że panna młoda nie kazała się jej przebrać ;-)

Kasiek gratulacje dla Nadii! Brawo! Brawo!
A z kolczykami ... hmmm nigdy nie miałam, teraz jest tyle pięknych kolczyków, a ja nie mogę ich nosić, wiesz taka kobieca próżność ;-)

Dzień dobry!!!!
POBUDKA!!! WSTAWAĆ!!!! MELDOWAĆ SIĘ!!!! :-)

Wzięłam się za siebie ostro, dzisiaj wybieram się do fryzjera ... nowego - ciekawe co za czuprynę mi wymyśli ?

Dzisiaj 2 latka kończy Dawidek Patki ... ciekawe co u nich? Dawidku wszystkiego naj, najlepszego!

reklama
witajcie,

ja pierwsza hi hi
No ale zmusiła mnie praca do wstania, tak bym pewnie jeszcze poleżała....

Kasiek, wielkie brawa dla Natalki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kasiek, wszystkiego najleszego w dniu wczorajszych urodzin.
juz zmieniam Natana, dzięki, wiesz ja w tych sprawach to.....tusiekn, sorki:zawstydzona/y:

O tak drzewko pięknie wyglądacie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Doxa, masz racje z tymi kolczykami...:tak:

Magduś Natalka pięknie wyglądała!
a mebelki ....wiesz...i tak dobrze wybierzesz.

Do góry