reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

witajcie! dziękujemy za życzenia! Faktycznie, zgodnie z suwaczkiem Weronika ma urodziny dzisiaj a miała wczoraj - t.j. 14. Syla, ja ciemna baba gdzie mam to wpisać powiedz? Czy w "profilu"? Czy jest jeszcze jakaś inna (tajemnicza dla mnie) lista urodzinowa? Matko, taka byłam szczęśliwa że w końcu umiem wklejać zdjęcia a tutaj kolejne wyzwania..
a Oskarowi zdrówka życzę. Teraz taki czas choróbsk. My jutro znowu uderzamy do pani doktór po zaświadczenie że dziecko jest zdrowe i może do żłobka. Pani doktór już się nie boimy. Weronika dzielnie wypina pierś do zbadania, później idą plecki, później rozdziawia buźkę do sprawdzenia gardła a następnie wyciąga rączkę po naklejkę "za uśmiech" i pięknie mówi " do widzenia!" Rutyna robi swoje...:tak:
Magusiek to wesele to brzmi jak jakaś bajka, tak inaczej i widać że z pomysłem, chociaż dla mnie może trochę zaaaaaaa. A z wydawaniem Natalki za mąż to może jeszcze trochę poczekaj. Chociaż po ostatnim tygodniu spędzonym razem też chyba chcielibyśmy ją "wydać" jak najszybciej :-D:-D

reklama
Drzewko,Weronisia cudna! Bardzo urosły jej włoski od czasu ostatniego naszego spotkania, a było to przeciez całkiem niedawno!:-) no i Ty jakbys schudła;-):-D
Całuski jeszcze raz dla Was!

Drzewko,nie martw się ja tez nie jestem biegła w sprawach komputerowych, a mąż rzucił mi wyzwanie i kupił nowy komp- z vistą ( nawet niewiem czy dobrze napisałam).:-) a lista jest w paxdziernikowych dzieciaczkach -fotakch w jednym z wątków- oile dobrze pamiętam

Dzięki kasiek74. a co do mojego schudnięcia: z życia wzięte: Ja: poproszę 2 kg buraków. Sprzedawczyni: proszę jeszcze koniecznie kupić kiwi. Ja: dlaczego kiwi? Sprzedawczyni: Przychodzą do mnie regularnie takie dwie inne panie w ciąży i kupują kiwi. podobno w ciąży najlepsze. Ja: Ale ja już urodziłam. Sprzedawczyni: jeju bardzo panią przepraszam, napraaaaawdęę?? :-D:-D

bardzo śmieszne! Czuję się jak ta sprzedawczyni, bo kiedys tak przypaliłam do koleżanki z kórą od liceum sie nie widziałam... :-p

hi, hi ale się uśmiałam! Drzewko dobre!

Magdusiek widzę, że weekend udany! Super!

Ja dzisiaj pierwszy raz od 3 tygodni poszłam na pilates, a potem odwiewdziłam Panią z "pistoletem" i tak oto mam dziurki w uszach.

Kasiu kiedy masz( ale chyba miałaś) urodzinki? nie wpisałaś sobie w profilu! nie ładnie! :no: ;-)
no w każdym bądź razie najlepsze zyczenia urodzinowe! Abyś zawsze miała takie wspaniałe serducho dla wszystkich! :tak:

Doxa już się przeraziłam! Dobrze zę uszy... ;-)
no proszę! Dać babie troche wolnego to się okalecza! ;-)
a jak tam nasz przodownik?

reklama
Do góry