reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

o jak milo... co jedna kobialka to bardziej radosna z poniedzialku... i ja tez... :-)

komputer jeden siem nam wzial i zepsul w pracy, wiec kupujemy drugi i ja spontanicznie postanowilam sobie wymienic domowy... po prostu tryskam pomyslami z poczatkiem tygodnia, jak tak dalej pojdzie to w niedziele wyjde na spacer z wielbladem... ;-)

Kasienko, najlepszego z okazji urodzin...

reklama
Kasiu wszystkiego najlepszego, spelnienia marzen, zadowolenia w zyciu rodzinnym i zawodowym:-)
Teddy to dobrze, ze humor masz lepszy! Tak trzymaj.

wrecz przeciwnie Mala, te najbardziej!!!

w grudniu wychodzi dodatek do Neverwinter, i juz sie nie moge doczekac jak posmigam na pelnych detalach... :-D
...Kamil zazdrosny... radosc podwojna... :-D

matko Misiu! a coż to jest? Ja nawet nie wiem jakie parametry ma mój laptop a ty mi tu jakieś sama nie wiem co! :-p no ale wkońcu to nie ja jestem grafikiem. ;-)

a ja skończyłam gadać z koleżanką której w sierpniu nagle zmarła siostra w wieku 35 lat... ehhh :-( bardzo cięzko im teraz, rodzice sa załamani! ale nie będę psuć humorów więc nic więcej o tym!

Hihi, wesele i slub faktycznie były z pomysłem, ale to specyfika mojej rodziny z Łodzi -im się chce :-) I nigdy z nimi nie jest nudno ani tak samo.
Matko, ja znów po maratonie sklepowym, imieinach cioci i innych takicjh.
Postaram sie wkleić kilka zdjeć, w tym wersję sukni bnalowej dla Małej ;-)
Doxa - a ja byłam pewna, ze tY masz dziurki w uszach ;-)
Kasiu - o Twopich synach nie śmiałabym zapomnieć, zbyt fajni na zapominanie.

Rany, Kasia ma rację, Drzewko jakeiś takie chude, a Weronika ma dłuższe włosy i to sporo! A niby niedużo czasu uplynęło...

Magdusiek nigdy nie miałam! Ale już mam :-) Moi mężczyźni od razu zauważyli, obydwaj!
A w sprawach sercowych Natalki, to wiesz, pamiętaj o jednym takim zauroczonym ponad wszystko!!!! :-)

Wszystkiego najlepszego dla październikowej Kasi! Dopiero doczytałam, gapa ze mnie!

reklama
Do góry