reklama
magdusiek
Październikowa Mama 2005
Kurcze, bo wymiękam z tymi facetami. Kamil pojechał dużym samochodem kombi, ale oczywiście po co było wziąc ze sobą ciuchy na imprezę czy czarne buty.... przeciez Magdusia spakuje i dowiezie co tzeba. I kapitalnie tylko pojęcia nie mam jak się z tymi manelami zabiorę i z Natalią pod pachą do tego.... oczywoiście wziął ze soba dwie torby, a mi zostawił walizeczkę pokładową w którą zmieszczą sie ciuszki Natalki, ale nie nasze wszystkie rzeczy! Ale to ja robię problem przecież. Matko, ide szukac worków... może takie 60 litrowe na śmieci będa ok?
*syla*
kobieta pracująca...
Witajcie,
o i Efunia się pokazała, cześć Efunia.
Ja dziś za to nie świecę dobrym nastrojem...
Obchodzimy dziś w naszej rodzinie dwa święta - Igi urodziny i nasza rocznicę ślubu i niestety każdy z nas jest w innym miejscu...fajnie, nie ma co.:-(
Andrzej wróci bardzo późno, Iga u teściów, ja bez samochodu...idę sobie...
o i Efunia się pokazała, cześć Efunia.
Ja dziś za to nie świecę dobrym nastrojem...
Obchodzimy dziś w naszej rodzinie dwa święta - Igi urodziny i nasza rocznicę ślubu i niestety każdy z nas jest w innym miejscu...fajnie, nie ma co.:-(
Andrzej wróci bardzo późno, Iga u teściów, ja bez samochodu...idę sobie...
Syluś, czasem tak się w zyciu zdarza.... nie przejmuj sie Iga jest mała i nie kapuje, że dziś powinnaś być a Ciebie przy niej nie ma.....:-) nadrobicie to jeszcze!
ja dzis jestem po części kursu makaton i jestem bardzo zadowolona. podoba mi się język gestów, chyba zaczne migac z Nadulką. Ona juz załapała;-) no w końcu na kimś musze się wprawić.....;-)
ja dzis jestem po części kursu makaton i jestem bardzo zadowolona. podoba mi się język gestów, chyba zaczne migac z Nadulką. Ona juz załapała;-) no w końcu na kimś musze się wprawić.....;-)
reklama
tusiekn
Fanka BB :)
Wszystkiego najlepszego dla Igusi, rosnij zdrowo!!!
Syla co sie odwlecze to nie uciecze, wiem ze to przykro, ale jest przed Wami tyle dni a kilka w ta czy w ta niech nie zrobia Ci roznicy;-) A z okazji malzenskiej rocznicy zycze Wam zadowolenia i zrozumienia z siebie nawzajem:-)
Wykonczyly Nas zakupy, ale za to Natek byl bardzo grzeczny.
Syla co sie odwlecze to nie uciecze, wiem ze to przykro, ale jest przed Wami tyle dni a kilka w ta czy w ta niech nie zrobia Ci roznicy;-) A z okazji malzenskiej rocznicy zycze Wam zadowolenia i zrozumienia z siebie nawzajem:-)
Wykonczyly Nas zakupy, ale za to Natek byl bardzo grzeczny.