reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

reklama
Kurcze, bo wymiękam z tymi facetami. Kamil pojechał dużym samochodem kombi, ale oczywiście po co było wziąc ze sobą ciuchy na imprezę czy czarne buty.... przeciez Magdusia spakuje i dowiezie co tzeba. I kapitalnie tylko pojęcia nie mam jak się z tymi manelami zabiorę i z Natalią pod pachą do tego.... oczywoiście wziął ze soba dwie torby, a mi zostawił walizeczkę pokładową w którą zmieszczą sie ciuszki Natalki, ale nie nasze wszystkie rzeczy! Ale to ja robię problem przecież. Matko, ide szukac worków... może takie 60 litrowe na śmieci będa ok?

Witajcie,

o i Efunia się pokazała, cześć Efunia.

Ja dziś za to nie świecę dobrym nastrojem...

Obchodzimy dziś w naszej rodzinie dwa święta - Igi urodziny i nasza rocznicę ślubu i niestety każdy z nas jest w innym miejscu...fajnie, nie ma co.:-(
Andrzej wróci bardzo późno, Iga u teściów, ja bez samochodu...idę sobie...

Syluś, czasem tak się w zyciu zdarza.... nie przejmuj sie Iga jest mała i nie kapuje, że dziś powinnaś być a Ciebie przy niej nie ma.....:-) nadrobicie to jeszcze!:tak:

ja dzis jestem po części kursu makaton i jestem bardzo zadowolona. podoba mi się język gestów, chyba zaczne migac z Nadulką. Ona juz załapała;-) no w końcu na kimś musze się wprawić.....;-)

reklama
Wszystkiego najlepszego dla Igusi, rosnij zdrowo!!!

Syla co sie odwlecze to nie uciecze, wiem ze to przykro, ale jest przed Wami tyle dni a kilka w ta czy w ta niech nie zrobia Ci roznicy;-) A z okazji malzenskiej rocznicy zycze Wam zadowolenia i zrozumienia z siebie nawzajem:-)

Wykonczyly Nas zakupy, ale za to Natek byl bardzo grzeczny.

Do góry