reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

dzien dobry...

wsztstkiego najlepszego dla Anulki!!!

Sylunia, to nie tak, ze ja siedzialam sama... ja mam caly czas kontakt z chlopakami na produkcji, z biurem, z klientami, z naswietlarnia, jednak podczas mojej - ze tak powiem - pracy wlasciwej musze miec spokoj i tyle, za duzo liczenia, sprawdzania, zbyt wiele elementow musze pilnowac, zeby dac sobie z tym rade w chaosie... w tym tygodniu robilismy jedna durne wizytowki 4 razy, bo albo sie sypnelo logo, albo naswietlarnia zwalila, albo nikt nie sprawdzil bo sie nagle zaczelo spieszyc a siedzial klient w biurze i chlopaki wstydzili sie wejsc i mnie wywolac... no szereg dupereli zlozylo sie na to, ze srednio sie da pracowac... po tym tygodniu jestem po prostu psychicznie zmaltretowana... dobrze, ze chociaz majstry nawalily z terminem... :-)

reklama
a jeszcze co do feng shui... nie zaglebiajac sie w szczegoly, kazdy ma chyba poczucie, ze w jednych miejscach czuje sie lepiej, w innych gorzej, wiec na pewno cos w tym jest i jak znajde chwile to postudiuje, moze cos mi sie uda jeszcze zweryfikowac zaczem sie umebluje... ;-)

Witajcie!

Anulko wszystkiego naj, najlepszego z okazji ukończenia 2 latek!

Syluś a Tobie i kochana i Andrzejowi wszystkiego najlepszego z okazji niedawnej rocznicy ślubu!!!

Poczytałam pobieżnie co u Was, działo się sporo ostatnie 3 tygodnie! Tak, tak nie zaglądałam tutaj aż 3 tygodnie, Mała sama się sobie dziwię, więc rozumiem Twój niepokój.
Kochane, tak jak Magdusiek pisała, nawet nie otwierałam BB bo wiedziałam, że ugrzęznę na czytaniu i pisaniu z Wami, a czasu nie miałam ani odrobiny! Miałam takie dni, że wychodziłam z domu na 15 godzin czyli Olinka nie widziałam wcale, bo rano tzn. dla niego to był środek nocy, jeszcze spała, a jak wracałam to czasem już spał.
Mam nadzieję, że to był przejściowy okres, w którym trochę się nawarstwiło tematów służobowych, i że teraz będzie normalniej, tj. trochę luźniej.

Syla uporałam się! Poszło rewelacyjnie! Przywieźliśmy bardzo dobre oceny! Jestem cały czas w szoku, bo to był mój debiut!!!! Moja szefowa zachwycona :-)

a taki sobie gorszy okres... zdarza sie... :-)
pare nieprzewidzianych przykrych spraw, brak znaczacych pozytywow... ogolnie brak rownowagi, a tego nie lubie...

Witam!

Dla ANULKI zyczenia urodzinowe,
dużo prezentów i pysznego tortu!

Doxa,rzeczywiscie miałaś dużo pracy, a możesz zdradzic gdzie i co robiłaś, że masz takiedobre oceny?

Kasiek niezmiennie szkolenia, tyle że ja debiutowałam jako trener. A oceny - po szkoleniu uczestnicy wepełniają ankiety w tym m.in. oceniają trenerów.

Teddy, rozumiem, to faktycznie. No ale wiesz, wydaje mi się że wszystko widzisz w ciemniejszych kolorach niz jest faktycznie bo jak pisałaś wiele się nawarstwiło. Przyjdą lepsze czasy:tak:Znaczy lepsze dla naszego samopoczucia;-)

no to super Doxa!!!!:-)
Jak zrobimy zlot to nam zrobisz szkolenie:tak:

Idziemy za chwilę na Katyń z siostrą i Oskarem Andrzej urobiony leży na kanapie...i tyle u nas.

reklama
wrocilismy z zakupow... Krystian ma pierwszego teletubisia, ja sterte lumpow, a Kamil nie ma nic, bo sie wypial i stwierdzil ze poczeka ma moje kupony... ;-)

jutro po zajeciach jak zdarze to skocze na Gwiezdny Pyl, mam nadzieje milo sie oderwac...

Doxa, gratuluje oceny... :-)
w jakiej dziedzinie szkolisz???

Do góry