reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

witam!!

magdusiek pewnie tak, dlatego ja nie czuję mojej kuchni (chyba że coś się przypali ;-))

zamierzam zmienić Zuzi meble, ale nie teraz... niestety :-( musza jej zostać te które ma, stare jak swiat ale nie damy rady. Meble póki co sa olcha. AAAA i szukam firanek doZuzi, pomóżcie!

reklama
mnie tez, bo postanowilam jednak wydzielic Krystianowi pokoj inaczej niz planowalam, wiec przede mna stawianie sciany... :-)

Magdusiek mamy dwa 20-metrowe pokoje przechodnie... czyli jakby jedna wielka powierzchnie mieszkalna (kuchnia oddzielnie), dodatkowo powiekszona o adaptowana werande (6m)... i to wszystko podzielilam na strefy, ale w ostatnim ruchu postanowilam zamknac strefe Krystiana...

wiem, nietypowo... ale ja lubie miec wszystko pod reka, w jednym miejscu... :-)

Witam,
Nie mam sily nawet czytac co u was, mnie teraz bierze, gardlo boli i ogolne rozbicie. Natek nie dosyc ze go katar meczy to ma siusiaka spuchnietego i nie wiem co mu jest. Dotyka sie czasami i mowi ze go boli. Jak sie zrobil jakis stan zapalny to zwariuje:-( Dzisiaj naszego lekarza juz nie ma, nie wiem co mam mu zrobic:-(

reklama
Do góry