reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

reklama
Witam!
zaraz idę zobaczyć Zuzelkę.

Magdusiek,ja tez miała, zamiar Nadi kupic beżową kurteczkę na zimę ,( w komplecie ze spodnie\ami) i kolorowe dodatki. Ale chyba muszę poczekac do końca miesiąca, bo jakoś strasznie znów dużo wydatków mam...zapomniałam, że muszę zapłaćić za kurs:-p
I w ogóle mam ciągle czas zajęty kursami, pracą, radami, odrabianki sobotnie.:no: jak ja marzę o wakacjach......

to może se coś mazne chociaz na tym obrusie, albo Zuźkę poproszę żeby weselej w tej kuchni było (jak w tej wiejskiej)

Magduś , jasne tylko ja nie mam urlopu:sorry2:

Mała, zdjęcia cudne. Zuzia śliczna jak zawsze, Natalka też zreszta cudna. Domek wspaniały! a obrus w kuchni oryginała, a swoją drogą kuchnia jest ładna.I duża!:-)

Teddy ja nawet nie mam keidy parapetówki zrobić. Może wkońcu następny weekend bo wolny. Ale za hafty fenkju... :sorry2:

kasiu dziekuję bardzo, Zuzi przekaże, a kuchnia trochę optycznie się zwiększyła bo otowrzyliśmy ją na salon, bo wcześniej wejście było z przedpokoju (a tam obecnie jest łazienka )

Zuzia ma liliowy kolor pokoju

może znajdę jakąś starą fotkę

reklama
ja sie obawiam, ze jakby Krystian mial sobie sam wybierac, to tez by wybraj rozowy, ale tego to ja bym chyba nie zniosla... :dull:

Do góry