reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

reklama
dokladnie... a to to nie wyglada zwykle przeziebienie...

zaraz wkleje planik, musialam wyrysowac Kamilowi co i jak, bo nie kumal jak mu opowiadalam... ;-)

planoy9.jpg

kiedys tam bylo w ogole wejscie do mieszkania, teraz jest z klatki, a tu zostalo takie nie wiadomo co...

wlasnie chyba opchnelam Atlantico... :-)

wczoraj, kiedy jechalismy do lekarza zaczepila nas dziewczyna z pytaniem, czy nie chcielibysmy sprzedac, i jesli tak to kiedy... podalam jej telefon, bo wlasnie wysiadalismy, zadzwonila, powiedzialam ze chcialabym sie z tym przespac i umowilysmy sie na tel. na dzis... myslalam, ze nie zadzwoni, ale zadzwonila, przyjela moja cene i ma przyjechac w weekend dokladnie obejrzec, a ja mam czas na doprowadzenie go do odpowiedniego stanu, bo brudn jak swieta ziemia... :-)

Teddy - rozumem, ze łazienka i kuchnia też gdzieś są? ;-)
Teraz wszystko jasne. A tę werandę chcecie szkłem jakimś obudować?

O, super.
U nas emmaljunga w użyciu, Natalia u rodziców w ciagu dnia nie zaśnie inaczej niż w wózku na spacerze, nawet wczoraj rozmawiałam z mamą, ze nie ma sensu sie go jeszcze pozbywać, Natalce w nim wygodnie, ma wciaż dużo miejsca., Jednak te wózki neiwiarygodne sa, jak go kupowałam to nie sądziłam, ze tak się sprawdzi.

kuchcnia i lazienka sa z drugiej strony... oj niewazne, to sa tylko pokoje... :-)

weranda ma dol murowany, tak do 80 cm, a dalej do samego konca sa szyby... wlasnie te okna wymieniamy na nowe, takie wielkie tafle 2x3m i 2x2m

Teddy, nie moge sobie wyobrazić kuchni i łazienki z drugiej strony...... domu cy kartki? no nie wiem ;-)

Tusiekn, pewnie stan zapalny ja już to ze swoimi przerobiłam, ale zazwyczj Mati łapał po antybiotyku, jak był wyjałowiony. Lepiej iśc do lekarza , ale bez paniki.
Magdusiek pewnie spędza upojny wieczór z ukochanym :-)

Drzewko, brakuje tu Ciebie... ciekawe jak mały Filip! no i jak Weronika na brata się zapatruje..:tak:

Właśnie zamówiłam teletubisiowy dom dla Nadulki na urodzinki. Tylko szkoda, że w dzień jej urodzinek pracuję do 17.00, Ale może wykombinuję dzień opieki :-p,

reklama
Kasiu - bynajmniej, Kamil kibluje w kompie, a ja imprezowałam z koleżanką :-) Która wlasnie wyszła... moja xcórka poszła spac o 17:00, spała do 19:00 więc długi wieczór przed nami.

Do góry