reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

reklama
ja nie mówię że macie go położyć na oddział! Ale żeby to lekarz tylko zobaczył, sama mówisz że waszego już nie ma, więc może niech inny zobaczy?

(ja mam córcię i na tym się nie znam :-p)

czesc!

tusiekn, z calym szacunkiem, ala gadasz bzdury. jaka mastka??!! do szpitala i to pedem! skonsultowac z lekarzem, w koncu to sa jednak genitalia!

TUsiekn - ja bym nie demonizowała ,a le to jest poważne. :epoej, zebylekarz zobaczył, wioesz, nawet dgyby się okazało niczym strasznym to lepiej nie zaniedbywać!

reklama
dzwonilam do przychodni, dzisiaj nie ma szans sie dostac do jakiegos lekarza bo duzo dzieci chorych. Rozmawialam z taka znajoma z przychodni i mowila zeby kupic rivanol i przemyc a jutro isc do swojego lekarza.

Do góry