reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

reklama
Ja mam bardzp pozytywn nastrój, mam fajowe życie, fajowa rodzinę, za kilka w sumie dni odbieramy klucze do nowego mieszkania i w ogole jest ektsra. I mam obiad na dzisiaj zrobiony i nawetw miarę jakoś w domu ogarnięte i tak to :-)
I marze o Bali.... taka nowość w moim życiu.

Witam!
ja tez dzis jestem optymistycznie nastawiona i choc nie lubie poczatku roku, bo strasznie duzo pracy w pracy, ale mam rewelacyjny plan zajęć:-) SUPER!

W kweti nocnikowej- moje dziecko stało się przebiegłe i jak ma iść w dzień spać lub wieczorem to nagle bardzo chce jej się siusiu. I choćby wołami to z nocnika jej nie śćiągniesz!:-D Zapomniałam uprzedzić Nianię i efekt taki, że 30 minut przed snem siedziała na nocniku a i tak nie zrobiła nic:-D Dzis nawet w nocy jak sie obudziała wołala psi, psi-byle tylko ja z łózeczka wyjąć.

Cwana jest :-)
A ja zaraz sie potne, Natalia udaje, ze idzie spac a tak naprawdę kombinuje co by zrobic, zeby nie isć. I znów mi usnie koło 16:00...

Niania nie może zostać z Nadusia jak idziemy na wesele i Nadusia musi iśc z nami . Chyba musimy kupić jakąś kreację;-)
Magduś, koleżanka naamawia mnie na akrobacje- chyba pójdę w Twoje ślady;-)

Na jednym weselu juz była z nami, ale miała opiekuna-Dawida, z którym poszła spać do samochodu, a my moglismy się pobawić. A teraz Dawid nie zamierza iść, także nie pobawimy się długo.
Ja też nie mam jeszcze kreacji i nie mam tez na nią pomysłu.......:tak:

Ja ide w tym w czym byłam ostatnio :-) Ale Kamil następnego dnia ma ciężkie zdjecia, wiec prawdopodobnie wróci wcześniej z Natalią, a ja najwyżej zostanę dłuzej z rodzicami i znajomymi.

A dzien dobry,
Moje dziecko dzisiaj wstalo pare minut po 7, ja sie nie dospalam i tak rozbita jestem, ide po kawe zaraz.
Vertigo cos w tym jest bo Natek tez przesypia cale noce u siebie, kiedys tylko sie przebudzil jak byla burza.
Magdusiek jakie zdjecia ma twoj Kamil, z tego co pamietam to mowilas ze wyklada na uczelni. Zdezorientowana jestem;-)

reklama
Tusiekn - bo Kamil nie robi jednej rzeczy tylko cała masę... on jest pasjonatem i skubany ma talent w wielu dziedzinach. Pewnie dlatego zbyt mało czasu spędzamy razem, bo wiesz, doba wciąz ma 24 godizny :-)

Do góry