reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

reklama
Ruch pewnie się zrobi jak Mała wróci do pracy i Teddy się wyurlopuje;-) znów nie nadążę czytać;-)
A gdzie podziała się Vertigo?

witam,

piatek udal sie rewelacyjnie. Tosia spala 3h, co prawda z babcia, ale co tam. nie mozna oczekiwac, zeby w miejscu, ktorego w zasadzie nie pamieta spala sama. a my sobie super odpoczelismy!

w sobote zawiozlam dziecko do drugich dziadkow, a u nas byla mala imprezka z Tosi chrzestnymi. Tosia zalapala sie na sam koniec, ale jej sie podobalo (pewnie dlatego, ze jej nowe klocki przyniesli ;-))

w niedziele robilam za kierowce, bo tata byl operowany. dzis jedzie sie pokazac lekarzowi, ale wyglada na to, ze wszystko git.

Tosia znowu przesypia cale noce! :-):-):-) dam jej tydzien oddechu i zabiore sie znowu za nocnikowanie.

btw fotelik do karmienia juz dawno jest u dziadkow

Vertigo, cieszę się, ze tak sie udało.
A z tym nocnikowaniem to wiesz, póki sama nie zacznie na nowo chcieć to i tak nic nie wyjdzie. Ja nie wierzę w "naukę".

Witajcie,

No Mała fajnie że dostałaś kropelki i leki, teraz juz z górki....:-)

Magduś Ty już mnie nie bij kochana, wyobrażam sobie, co może zdziałać Twoja ręka po tych ćwiczeniach Twoich...;-)
Gratulacje dla zuchów sikaczy, bezpieluchowców.

My nadal czekamy,

Dziś rano Iga zjadła kacha;-) i mówi aa, więc zaproponowałam jej nocnik, jak zdjęłyśmy pieluchę to zaczęła kiwać głową że nocnik nie, więc NIE.
No i tym sposobem nadal czekamy. ;-):tak:

Ze zmian, to daje mi "kuku" do pocałowania, na wsi mówiła podobno las ale na życzenie nie chce powtarzać.
Ewidentnie Iga należy do dzieci, które mówią ale jak same chcą i coś potrzebują a już na prośbę aby coś powiedziały to nie powtarzają.:cool2: Tajniacy.

Syla, no tajniak, jak nic. Bo ona sprytna jest i mądra, co się będzie chwaliła. A ja własnie zaczepiłam Twojego Męża ;-) bo myslałam, ze to Ty :-)

Witajcie!
Oli dzisiaj ok. 5 rano przyszedł do mnie z tekstem "si si" ... uroki treningu czystości ;-) ... nic to, szybko usnął i spał do 9 :-)

Vertigo same dobre wieści! Cieszę się bardzo!

Syla jesteście na najlepszej drodze, Iga zdaje sobie sprawę z tego że zrobiła, że jej się chce ... lada moment zacznie robić do nocnika! A z mówieniem niektóre dzieci tak mają, chyba nawet to jest lepsze niż tak jak Oli - dziamga ciągle i głośno i często niezrozumiale ;-)

Magdusiek a Ty czemu miałaś taki bojowy nastój???

reklama
Pwnie tak, ciekawe jaki pzepis :-)
Doxa, a jakoś tak miałam. I jeszcze jak poczytałam o braku wiary w siebie to mi sie przypomniało, ze bojowy ;-)

Do góry