reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Mała, trzymam kciuki żeby wszystko było jak najszybciej dobrze!!!

a co się stało Agatce:-(?

piesek, SUPER!!! Jak ja bym chciała mieć pieska i to właśnie owczarka ale mój małżonek nie chce:wściekła/y:

reklama
Witam!
Syla jestesmy pod wrazeniem Twoich obrazów.My poważnie od jakiegoś czasu szukamy murzynów na pomarańczowym tle :tak: , bo chcemy je skomponować z naszą drewniana zyrafą. I słowo, chce ten obraz tylko powiedz cenę.:-):-):-)
Słonie gites w sumie do zyrafy i murzynów pasują.:-)

Mała, mam nadzieję, że juz wszystko będzie ok.:-)

Dzien dobry spiochy!
Syla jestem pod duzym wrazeniem! Kochana cudownie malujesz. Murzynki super, ale moge je odpuscic Kasiek, ale slonie prosze ja, Natek mialby wielka radoche, uwielbia slonie. Tylko ciekawe jaka cena takiego obrazu bedzie:-)
Mala to dobrze, ze jesta jakas poprawa z Agatka i ze mama juz lepiej si czuje. A piesek super rasa, bardzo mi sie takie podobaja.

Witajcie!

Sala piękne obrazy! Obydwa!!! Masz talent kobieto, masz! I maluj jak najwięcej!!!

Mała cieszę się bardzo, że u Agatki postępy! Będzie dobrze! Dzieci szybko się regenerują! Trzymam kciuki! Mam nadzieję, że szybko dostaniesz się do lekarza z Twoim okiem - jak nie możesz się dostać, to może idź po prostu na pogotowie czy do szpitala na Izbę przyjęć, tam będzie Cię musiał obejrzeć specjalista!

Kasiek no fakt mogła być wcześniej ta piaskownica, ale Oli nie narzekał ;-) Miał basenik z wodą, a i piachu trochę też, tyle że nie w piaskownicy!

Witajcie,

wstałam dziś o......9.40:szok: i to była pierwsza pobudka po przebudzeniu!:tak:

Mała, Doxa ma rację, jak zgłosisz się na pogotowie to nie mogą Ci odmówić.
Oczy to nie zabawa!!!! Powiedz że coraz słabiej widzisz;-) i nie będą mogli ryzykować nie przyjmując Cię. Niestety czasami...w obecnych czasach strajków trzeba trochę ściemniać.
Sam fakt że przenioslo Ci się z jednego oka na drugie - to nie zabawa....

ps
dzięki dziwczyny, jeszcze dużo ćwiczeń przede mną bo wiele mi jeszcze nie wychodzi, poza tym taki obrazek powinnam namalować w chwilkę a ja się bawię kilka godzin z czymś takim. Nie mam znaczy się wyćwiczonej ręki.

Kasiek, powieszenie takiego obrazka obok oryginalnej żyrafy to byłoby przegięcie. Może jak jeszcze troche poćwiczę to Wam faktycznie coś namaluję. Teraz to taka mała szmira, mi się podoba bo coś mi wychodzi, ale wiem że jeszcze daleka droga, nie potrafię jeszcze zatrzymać na obrazku klimatu akcji i to mnie martwi. Namalować namaluję ale tu chodzi o to coś, żeby patrząc na obrazek czuło się że tam się jest.
Tusiekn, Wy macie takie piękne widoki, po co Wam słoń na ścianie;-). Już sobie wyobrażam że byłoby tam co malować.

a wczoraj namalowałam papieża ale mi nie wyszedł:-p
Zbieram się po rodzinkę, może uda mi się załapać na obiad;-):-D

może po obiadku nad rzeczkę i jutro wracamy

Syla, gadasz żyrafa fajna ale zeby oryginał.krzysiek kupił, bo mi sie podobała za grosze. A Nadia kocha wszelkie żyrafy. Mówie Ci, że pasi do tych murzynów. no chyba, ze wszystkie obrazy sprzedaż jak bedziesz sławna:tak:
Mała, jasne, że na pogotowiu musza pomóc. takie rzeczy najlepiej załtwiać w weekendy , kolejek się unika. no chyba, że strajkuja.;-)

Lo matko, ale opikowalam chate i dziwie sie bo mam nawet jeszcze sile.
Syla to zapraszam w moje tereny, moze akurat taki klimat spowoduje,ze wycwiczysz reke skoro tak sadzisz ze nie masz jeszcze wycwiczonej. Ale Ty mi tu nie gadaj, slonie sa bobmowe i ja bym je chciala na scianie.
Mala jej przoczylam ze masz chore oczy. Dziewczyny dobrze radza. Pamietam jak mi si eraz zrobilo z malego pryszczyka cos wielkiego, ropialo, po nocy mialam cale poduszki pokrwawione, cos okropnego.

Dzień dobry
SYla ode mnie lanie dostanoe za brak wiary w siebie i nieumiejętnosć przyjmowania komplemetów, Syla, normalnie Cię pacnę!!!
Obrazy piękne, poza tym wdziałam rózne Twoje i nie przeginaj, ze słabo, ze ręka nie jest wyćwiczobna itd, bo jak wpadnę i Cie zleję to zobaczysz. A nastroj mam dziś wielce bojowy.

Mała - cieszę się, ze z Agatką lepiej, a Ty szoruj to lekarza i to już.

reklama
dzień dobry
u nas szpital polowy na dobre! najpierw siostra teraz ja się rozlozyłam.Od wczoraj mam non stop temper.i boli mnie gardło i magdałki. bYłam wczoraj na pogotwiu, dostałam krople do oczu i jakiś lek na przezięnie. dopiero terz "zacharapciłam" siostrze febrisan i zaczyna mi przechodzić. spadam bo dziecko dopiero wstało, coś się do taty tuli i pokazuje że ją brzuszek boli. TYLKO NIE TO!

Do góry