reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Jestem!
kawke wypiłyśmy, nie powiem miło było.
Dyplom odebrałam oczywiście z wynikiem bardzo dobry-nie mogło byc inaczej:-D i niech sie kuratorium odpierdzieli:happy2:( bo nie wiecie, że kończyłam ten sam kierunek co go juz mam tylko pod inna nazwa. W dobie reformy, nikt nie wie w specjalnym kto ma do czego co skończone. U nas kurator twierdzi, że kierunek , który skończyłam wczesniej a ten , który kończyłam teraz rózni sie JEDNYM , ale waznym przedmiotem:eek:. A w indeksie i tak to samo:rofl2:)

reklama
Wlazłam po drodze do lumpeksu, takiego extra;-) , patrzymy z koleżanka sukienka biała, całkiem niezła, a cena:szok: 80zł. W Płocku, nawet ceny w lumpeksach szalone, nie wspominam innych sklepów, normalnie drożej niż w Next.:rofl2:

nic. Informacje o Użytkowniku jsta - Aukcje internetowe Allegro czekam na odwet ;-) a swoj droga to zle zrobilam piorac go... z tym, ze kobita klamie, bo jego stan przed i po byl taki sam. ze tez mnie podkusilo naprawiac... w ogole pani mi pisze, ze go prala i nic sie nie mu nie stalo, tylko, ze on smierdzial tak jakby nigdy nie byl prany, ma jakies szlufki po pasku, ktorego nie ma (i nic o tym w opisie). rewelacja. dalam tesciowej :rofl2:

Dyplom odebrałam oczywiście z wynikiem bardzo dobry-nie mogło byc inaczej:-D i niech sie kuratorium odpierdzieli:happy2:( bo nie wiecie, że kończyłam ten sam kierunek co go juz mam tylko pod inna nazwa. W dobie reformy, nikt nie wie w specjalnym kto ma do czego co skończone. U nas kurator twierdzi, że kierunek , który skończyłam wczesniej a ten , który kończyłam teraz rózni sie JEDNYM , ale waznym przedmiotem:eek:. A w indeksie i tak to samo:rofl2:)

kasiek74 a czego uczysz?

reklama
nie odzywałam się przez prarę dni bo komputer był w naprawie, zawirusował się biedak

odebrałam dzisiaj tate ze szpitala - sami nie wiedza jak go leczyc to go wypisali i teraz mamy kłopot bo nie wiemy gdzie pomocy szukac - makabra :-(

ale nic to - w poniedziałek mam koniec urlopu i juz do pracy - pierwsza rada po wakacjach

Do góry