reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

reklama
Dzień dobry
Pracowity dzień, ale poszło.
Mam nadzieję, ze dzis uda mi się wyjść na stretching.
Doxa - Olinek niezły :-)

Dzięki "ciotki" w imieniu Olinka :-)

Ja dzisiaj porzuciłam moich Panów i wybyłam z domu na prawie caaaaały dzień :-) Nie powiem, dobrze mi było!

czesc,

zazdroszcze Wam dziewczyny!

u mnie sasiad wiercil pol dnia. cale popoludnie w halasie. a tak chcialam odpoczac. jestem u kresu wytrzymalosci!

Wieczorową porą jestem.
Mnie tez dzis dobrze. I ja porzuciłam rodzinkę i wybyłam z koleżanką. Połaziłysmy po sklepach, potem zjadłysmy pyszne nalesniki. Nagadałysmy sie ( to ta, z która rano piłam kawkę) za wszystkie czasy.:-)
Vertigo, nastepnym razem planuj popołudnie poza domem;-) unikniesz napiecia.

Hej kobietki.
Jakoś nigdy sie zebrać nie mogę żeby napisać. Jak już siądę to zdążę poczytać trochę i już któreś dziecię mnie wzywa.
Mam nadzieję że u Was już wszystko w porządku i choróbska przeszły tym co chorowali.
Byłam w Galeryjce. Dzieciaczki super.
U nas ok. Pępek Adasiowy co prawda jeszcze nie do końca, więc traktujemy Baneocinem i co kilka dni kontrola u pediatry. Dziś też byliśmy i za kilka dni znowu. Dr powiedziała ze gdyby wtedy zalapisowali to pewnie byłoby już po problemie a tak to jeszcze trochę ropieje i krwawi, no i zaczerwieniony cały czas. No a tak poza tym wszystko w porządku, nasz synio przybiera pół kilo w niecały tydzień. Dziś ważył 4750g. W sumie nie ma sie co dziwić bo ciągle by jadł.Natalka jak miała 6 tygodni to ważyła mniej :tak: no ale ona miała długie przerwy w nocy. W takim tempie to jeszcze ją przegoni ;-)
To na razie tyle. Zmykam bo młody znów woła o jedzenie - choć prawie uszami sie wylewa. ;-)
Pa

Dzień dobry po raz kolejny
nie zdązyłam na stretching, tak to jest jak sie ma zajętego faceta... i rozrywanego.
Ale poszłam na siłownię, wściekłam sie bo zapomniałam ręcznika na saunę i tak to, o.

reklama
Do góry