reklama
Magduś, oj miło Ci , miło!
Tusiekn, może za dużo tego relaksu i od tego Cie muli.
do Wawy nie przyjadę,Madziu, bo Krzysiek nie jedzie w tym tyg. Mówi, że dopiero w przyszłym , a ja niestety juz wracam do pracy.....i jak on nie kupi Naduli kurtki to bedę Cie prosić
Tusiekn, może za dużo tego relaksu i od tego Cie muli.
do Wawy nie przyjadę,Madziu, bo Krzysiek nie jedzie w tym tyg. Mówi, że dopiero w przyszłym , a ja niestety juz wracam do pracy.....i jak on nie kupi Naduli kurtki to bedę Cie prosić
*syla*
kobieta pracująca...
hi hi dobre! ubawiłam się, Kasia jesteś niemożliwa!
Magduś aż strach się bać!
Drzewko gdybyś mieszkała w mniejszym miescie, uwierz nie zapomniałabyś hasła na allegro. ! Inaczej niewiele fajnych rzeczy byś miała;-)
Magduś aż strach się bać!
*syla*
kobieta pracująca...
Magduś, czy ty przypadkiem na czymś nie jedziesz?;-)
Ja jak tylko bym miała możliwośc to spędzałabym każdą wolną chwilę w domciu, a Ty latasz jak opętana.;-) Podziwiam Cię! Skąd tyle energii w Tobie i to na okrągło. Pomijając już fakt, że dziecko czasami zmusza do bycia "na nogach"....ale ty chyba byś nie usiedziała w domciu co?
Ja jak tylko bym miała możliwośc to spędzałabym każdą wolną chwilę w domciu, a Ty latasz jak opętana.;-) Podziwiam Cię! Skąd tyle energii w Tobie i to na okrągło. Pomijając już fakt, że dziecko czasami zmusza do bycia "na nogach"....ale ty chyba byś nie usiedziała w domciu co?
*syla*
kobieta pracująca...
CZego starch się bać? Decyzji Natalki? Czy moich zakupów? Coś nie kumam.
...powrotu Kamila;-)
*syla*
kobieta pracująca...
już wiem skąd ta energia....z ćwiczeń pewnie.
reklama
magdusiek
Październikowa Mama 2005
Syla, no fakt, ja bym nie usiedziała. Dzisiaj bylam trochę w domu, na placu zabaw, no i po te płytki, więc dziś to wiesz... w sumie mało aktywnie ;-P)
Ale Ty masz inaczej, bo mało jesteś w domu w porównaniu ze mną, jeździsz do pracy itd.
Ale Ty masz inaczej, bo mało jesteś w domu w porównaniu ze mną, jeździsz do pracy itd.