reklama
*syla*
kobieta pracująca...
Kasiu, tak z powrotu do domu
super zdjęcie Nadusi i Toli też
super zdjęcie Nadusi i Toli też
magdusiek
Październikowa Mama 2005
Dobry wieczór
Nieoczekiwanie Natalia postanowiła dziś zostać u dziadków na noc. Pytałyśmy 3 razy, ale usłyszałyśmy stanowcze "tak, tutaj" i "papa" połaczone z buziakiem.
Wiedziałam, ze któregoś dnia będzie chciała zostać sama z siebie, ale nie spodziewałam się, ze tak szybko :-)
Nieoczekiwanie Natalia postanowiła dziś zostać u dziadków na noc. Pytałyśmy 3 razy, ale usłyszałyśmy stanowcze "tak, tutaj" i "papa" połaczone z buziakiem.
Wiedziałam, ze któregoś dnia będzie chciała zostać sama z siebie, ale nie spodziewałam się, ze tak szybko :-)
magdusiek
Październikowa Mama 2005
Vertigo - na allegro coraz więcej oszołomów, sama mam kilka negatywów, takich klasycznie odwetowych i powiem Ci, ze allegro pod tym względem mnei wkurza, bo pilnują tylko swoich opłat i prowizji, a jak coś jest nie tak to mają w nosie.
Kasiu - nie widze linków, ale w paseczki.
Sylwia - nadranbiaj, nadrabiaj, i na forum i malowanie :-)
BYłam dziś oglądac płytki.... te do większej z dwóch małych łazienek ;-) Ja bym coś wybrała,a le Kamilowi się nie podobają żadne, wiec jutro jadę szukać dalej.
Kasiu - nie widze linków, ale w paseczki.
Sylwia - nadranbiaj, nadrabiaj, i na forum i malowanie :-)
BYłam dziś oglądac płytki.... te do większej z dwóch małych łazienek ;-) Ja bym coś wybrała,a le Kamilowi się nie podobają żadne, wiec jutro jadę szukać dalej.
drzewko
Fanka BB :)
Dobry wieczór, ja też z doskoku, bo rodzice są i padam. pija teraz nalewkę wiec ja do was. Samodzielny ten wasz Natalkowiec. Weronika gadała dzisiaj z synem mojej koleżanki przez telefon, no i odjazd, bo koleżanka i jej syn to Grecy. :-) Magdusiek a gdzie oglądaliście te płytki?
magdusiek
Październikowa Mama 2005
Kasiu - jest bardzo związana. Dużo czasu u nich spedza, część wspólnie ze mną (rodzice mieszkają w domku, mają ogrodek itd), część sama. Chętnei zostaje w ciągu dnia, chętnie tam w ogóle jedzie. Ciekawe jak będzie za jakiś czas, póki co cieszę się, ze chce bo to fajne. Moi rodzice są młodzi duchem itd, aktywni, wiec Natalia ma fajnie.
reklama
magdusiek
Październikowa Mama 2005
Drzewko - w jakiejs masie sklepów. Na koniec wjechałam jeszcze do waldiego, bo to blsiko mnie, ale jakies okrutasy same byly. Na podłogę do salonu cos bym wybrała, do "mojej" łazienki na luzie, zrestza te niby mam, tam ma być fragment mozaiki, a reszta raczej pomalowana po prostu, ale te, które maja się podobac Kamilowi to jakiś obłęd... nie wiem, pokażę mu ze trzy typy na zdjęciach,a le to nie jest to.