reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Magdusiek, zazdroszczę dziadków.
A co do allegro nigdy nie zdarzyła mi sie przykra hitoria, nigdy nie musiałam wystawić negatywa i nie dostałam . nawet za stolik i krzesełak , o których pisałam, poprosiłam o zwrot kasy, bo nie będę tk długo czekała i od razu dostałam przelew.:tak:

reklama
no właśnie, teraz dużo osób tylko część ma w kafle a resztę maluje. w sumie pomysł fajny, bo wszystko wtedy nie takie ciężkie jakieś, szczególnie jak sie ma małą łazienkę, tak jak my.

a ja jakoś nie umiem na allegro, już ze 100 razy zapominałam hasła i znowu próbowałam. chyba jakaś zacofana jestem. a takie fajne zabawki na przykład wklejacie, albo ten stolik chociaż nie doszedł...

Hihi, mam donos, moja córka śpi, grzecznie, nawet nie jęknęła. Taką decyzję podjęła świadomie, kurcze, musze Wam powiedzieć, ze mi zaimponowała, nie spodziewałam się.

Drzewko - my w aktualnym mieskznaiu mamy jedną scianę pomalowaną od połowy na niebiesko, ja tak chciałam. AA w tym nowym pani nam zaproponowała, zeby mozaikę ułożyć tylko na kawałku, ucieszyłam się, bo mozaika mi sie podoba, ale jednocześnie najczęściej wnętrza, które widzę z ułożoną na całości już nie bardzo.
A że to pomalowanie tutaj nam sie sprawdziło to tak też będzie. tym bardziej, zę to w sumie nie łazienka tylko kibelek mały, wiec luzik.

Drzewko gdybyś mieszkała w mniejszym miescie, uwierz nie zapomniałabyś hasła na allegro. !:-D Inaczej niewiele fajnych rzeczy byś miała;-)
Magdusiek, poczekaj do rana, bo jeszcze może w nocy zachce do mamy;-)

Kasiu - ostatnio spała i było ok. A w nocy na bank po nią nie pojadę, podjęła decyzję więc to uszanujemy :-) Szkoda tylko, ze nie wiedzieliśmy, poszlibyśmy do kina, a tak to Kamil jeszcze nie wie, ze mamy wolny wieczór :-)

reklama
Chcę zobaczyć jego minę jak po cichutku wejdzie do mieszkania... a tu dudni dvd, otwarty balkon, na ktory nikt nie ucieka, światła rozkręcone, a ja sobie siedze na kanapie i sączę...

Do góry