reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

reklama
Postępów nocnikowych serdecznie gratuluję :-)
Drzewko - pracuj, pracuj, male wiesz, z przerwami :-)
Doxa - cieszę się, ze pociąg się spodobał

A tak mi się skojarzyło jak teraz spojrzałam na Natalię i to co ubrała na siebie, ze Natalka ma z tchibo jeszcze czapkę i chusteczkę. Dostała od mojego taty i bardzo polubiła. Jak ktoś nie ma to polecam, dwie wersje kolorystyczne oczywiście sa,

Witam
A ja od rana zapracowana, postanowilam rozmrozic lodowke i ja umyc po zeszlorocznych wysypanych mrozonych brokulach. Kawe juz wypilam, idziemy na zjezdzalnie i zakupy, Tusiek mi troche podpij kawy (to jedyny napoj gdzie napije sie mleka z kartonu).
A z wczorajszych zakupow nic nie wyszlo, Tusiek chcial byc jak na przekor ze mna, maz mnie przez to wkurzyl i efekt taki ze nawet nie zdazylo mi nic wpasc w oko i wyszlam wsciekla ze sklepu:angry:

Doxa a ktory pociag kupowaliscie, ten wiekszy czy mniejszy i na allegro? Natek bardzo lubi pociagi i na urodziny chyba wlasnie mu kupimy. No i traktory go jeszcze kreca.

pogoda moze taka... ja juz jestem zmeczona tymi wszystkimi lekarzami. w czwartek ide znowu, a za 10dni mam rezonans- moze sie wreszcie dowiem czemu mnie glowa boli

Witajcie kochane,
Zaczęłam nadrabiać.....ale to niemożliwe:szok:, musiałabym zwolnić się z pracy;-):-D
Mam więc nadzieję, że wszyscy chorzy już zdrowi, Magda ochłonęła trochę po porodzie (współczuję, brzmi nieciekawie) i w ogóle jest ok.
U mnie nie ma panów od rur ale moi mi wystarczą;-) razem z małą szefową.
Kto ją poznał to wie o czym piszę:-D
Dni tak lecą że nie wiem.... Ostatnio wreszcie zabrałam się za malowanie, wielki come back:tak:
Wiecie jak to u mnie wygląda? Maluję jak Iga śpi w ciągu dnia, bo jak się obudzi to już nici, dokańczam wieczorami. Tak było w niedzielę. Wczoraj późnym wieczorem dokańczałam pierwszy i malowałam drugi.
Zapomniałam już jaką mi to sprawia przyjemność i jak mnie odpręża.

No i tak to u mnie.

pozdrawiam,

reklama
Mnie tez czesto boli głowa przy spadkach ciśnienia. poza tym wszystko zrzucam na hormony tarczycy;-)( u endokrynologa byłam, wszysko ok-znaczy nie ok, ale po staremu)

Właśnie w kwestii pociągu little people to nigdzie nie ma tego dużego ze stacjami, tylko na allegro uzywany.

jakie czapki w tchibo? magdusiek sa na stronce? może jak fajne to Cię poproszę.:-)

Do góry