reklama
magdusiek
Październikowa Mama 2005
A tak mi się skojarzyło jak teraz spojrzałam na Natalię i to co ubrała na siebie, ze Natalka ma z tchibo jeszcze czapkę i chusteczkę. Dostała od mojego taty i bardzo polubiła. Jak ktoś nie ma to polecam, dwie wersje kolorystyczne oczywiście sa,
tusiekn
Fanka BB :)
Witam
A ja od rana zapracowana, postanowilam rozmrozic lodowke i ja umyc po zeszlorocznych wysypanych mrozonych brokulach. Kawe juz wypilam, idziemy na zjezdzalnie i zakupy, Tusiek mi troche podpij kawy (to jedyny napoj gdzie napije sie mleka z kartonu).
A z wczorajszych zakupow nic nie wyszlo, Tusiek chcial byc jak na przekor ze mna, maz mnie przez to wkurzyl i efekt taki ze nawet nie zdazylo mi nic wpasc w oko i wyszlam wsciekla ze sklepu
A ja od rana zapracowana, postanowilam rozmrozic lodowke i ja umyc po zeszlorocznych wysypanych mrozonych brokulach. Kawe juz wypilam, idziemy na zjezdzalnie i zakupy, Tusiek mi troche podpij kawy (to jedyny napoj gdzie napije sie mleka z kartonu).
A z wczorajszych zakupow nic nie wyszlo, Tusiek chcial byc jak na przekor ze mna, maz mnie przez to wkurzyl i efekt taki ze nawet nie zdazylo mi nic wpasc w oko i wyszlam wsciekla ze sklepu
*syla*
kobieta pracująca...
Witajcie kochane,
Zaczęłam nadrabiać.....ale to niemożliwe, musiałabym zwolnić się z pracy;-)
Mam więc nadzieję, że wszyscy chorzy już zdrowi, Magda ochłonęła trochę po porodzie (współczuję, brzmi nieciekawie) i w ogóle jest ok.
U mnie nie ma panów od rur ale moi mi wystarczą;-) razem z małą szefową.
Kto ją poznał to wie o czym piszę
Dni tak lecą że nie wiem.... Ostatnio wreszcie zabrałam się za malowanie, wielki come back
Wiecie jak to u mnie wygląda? Maluję jak Iga śpi w ciągu dnia, bo jak się obudzi to już nici, dokańczam wieczorami. Tak było w niedzielę. Wczoraj późnym wieczorem dokańczałam pierwszy i malowałam drugi.
Zapomniałam już jaką mi to sprawia przyjemność i jak mnie odpręża.
No i tak to u mnie.
pozdrawiam,
Zaczęłam nadrabiać.....ale to niemożliwe, musiałabym zwolnić się z pracy;-)
Mam więc nadzieję, że wszyscy chorzy już zdrowi, Magda ochłonęła trochę po porodzie (współczuję, brzmi nieciekawie) i w ogóle jest ok.
U mnie nie ma panów od rur ale moi mi wystarczą;-) razem z małą szefową.
Kto ją poznał to wie o czym piszę
Dni tak lecą że nie wiem.... Ostatnio wreszcie zabrałam się za malowanie, wielki come back
Wiecie jak to u mnie wygląda? Maluję jak Iga śpi w ciągu dnia, bo jak się obudzi to już nici, dokańczam wieczorami. Tak było w niedzielę. Wczoraj późnym wieczorem dokańczałam pierwszy i malowałam drugi.
Zapomniałam już jaką mi to sprawia przyjemność i jak mnie odpręża.
No i tak to u mnie.
pozdrawiam,
reklama
Mnie tez czesto boli głowa przy spadkach ciśnienia. poza tym wszystko zrzucam na hormony tarczycy;-)( u endokrynologa byłam, wszysko ok-znaczy nie ok, ale po staremu)
Właśnie w kwestii pociągu little people to nigdzie nie ma tego dużego ze stacjami, tylko na allegro uzywany.
jakie czapki w tchibo? magdusiek sa na stronce? może jak fajne to Cię poproszę.:-)
Właśnie w kwestii pociągu little people to nigdzie nie ma tego dużego ze stacjami, tylko na allegro uzywany.
jakie czapki w tchibo? magdusiek sa na stronce? może jak fajne to Cię poproszę.:-)