reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

witam!!

reklama
a ja czekam, zeby sie z pracy urwac, bo dzisiaj znowu mam lekarza. a szanowny malzonek urodziny... jeszcze ciasto musze kupic

Ja byłam na spacerze z Natalią... rany, ale jestem padnięta. wchodzi na największą zjeżdżalnię zjeżdża, matko, czterolatki niektóre się boja, a Natalia nie, wiesza sie na drabinkach, byysmy w parku na kaczkach, ale jak jakas pani zaczeła je karmic to Natalia wrzasnęła "bułka" i to na tyle parku...bo była głodna, wiec do sklepu po trasie itd... mam nadzieje, ze zaraz zaśnie :-)

A u nas ze spacerku nici....... jeszcze Krzysiek mi oznajmił , że po pracy do mechanika jedzie..wrrrrrrr. Uziemniona jestem. I ciaGLE BUCZą WYMIENIAJąC RURY, nADIę OBUDZą I PRZECHLAPANE.
o capslock mi sie uruchomił:no:

Dzień Dobry!
Magdusiek
toć to temperament mamusi. :-) a u nas cicho. Weronika śpi, była z dziadkiem na placu zabaw ale bez szaleństw. a ja pracuję. po południu przyjeżdżają moi rodzice. więc zamiana opiekunów a od września żłobek. :szok:

Natalka ma niespożyte siły:-)
a na spacer to u nas zawsze bułka, w międzyczas do sklepu po chrupki kukurydziane polepszane E;-) i jeszcze na koniec milky way.:tak:

reklama
magdus, ja Ciebie podziwiam- Tosia mniejszy wulkan, a ja wymiekam, a co dopiero Ty!

kasiek, z facetami to tak zawsze- nic zaplanowac nie mozna. u nas jeden sasiad sobie juz chyba z miesiac remont robi! kasy nie ma to sie tak z tym buja po kawalku. i tez kucie, wiercenie i inne halasy- jakzesz mnie to wqrwia

Do góry