reklama
magdusiek
Październikowa Mama 2005
Może ona faktycznie nieco po mnie ten wulkan, ale kurcze, ze my w czasie się nie zgrywamy :-)
Remont to faktycznie koszmar, moi rodzice meszkają w szeregowcu i ten obok został sprzedany, remont po całości od chyba trzech miesięcy, wysiedzieć się nie da.
Kurcze, frędzel się bawi w akuku... chyba nici ze spania.
Remont to faktycznie koszmar, moi rodzice meszkają w szeregowcu i ten obok został sprzedany, remont po całości od chyba trzech miesięcy, wysiedzieć się nie da.
Kurcze, frędzel się bawi w akuku... chyba nici ze spania.
Drzewko, rozumiem , że jak urodzisz Dudusia, to całość pracy będziesz mogła wykonywać w domku;-)
a z tymi rurami, to mam wrażenie, że ekipa ze szkoły specjalnej .;-)i broń Boże ja nie mam nic przeciwko uposledzonym:-)
a z tymi rurami, to mam wrażenie, że ekipa ze szkoły specjalnej .;-)i broń Boże ja nie mam nic przeciwko uposledzonym:-)
magdusiek
Październikowa Mama 2005
Drzewko, rozumiem , że jak urodzisz Dudusia, to całość pracy będziesz mogła wykonywać w domku;-)
piękne.....
reklama
tusiekn
Fanka BB :)
My po spacerze, bylismy a markecie i dziwie sie jak tyle rzeczy przytaszczylam na 4. Tusiek spi, ja proboje sie zabrac za cos (nie wspominam juz nawet ze wzgledu na Magdusiek;-)) obiad przygotowany, dzisiaj robie filety z kurczaka w krakersach i juz nie moge sie doczekac, ale czekam na meza az do 16.
Natek tez na spacerach dostaje bulke, milkiway zje ale nie calego.
Natek tez na spacerach dostaje bulke, milkiway zje ale nie calego.