reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

witam!!

dzieki dziewczyny, kochane jestescie. A ja juz sił nie mam, tyle złych wiadomości ostatnio. Pogrezby, choroby... jakies ostrzeżenie od Boga czy co? o co chodzi?!!!!!! wyc mi się chce ze zlości... jutro jadą do Agatki moi rodzice, będę wiedziała trocę więcej, bo z ciocią ciezko się dogadać, caly czas siedzi przy niej i płacze. A ona nie reaguje, lekarze powiedzieli, że czas pokaże, a jak wyzdrowieje to czeka ją bardo długa rechabilitacja! Boże przecież to Agatka, neidawno wysyłała smsa...

reklama
Mała, będzie dobrze, zobvaczysz.
I nie myśl,z e wsyztsko się wali, ze ostrzeżenia itd, bo tak naprawdę było kilka słabych wiadomości,a le na pewno też kilka dobrych tyle, ze teraz o tym nie pamiętasz.

witam,

mala, trzymajcie sie! pamietaj, cuda sie zdarzaja!

a ja mam dla odmiany dobre wiadomosci. usg brzucha zrobione i wszystko ok. jedna ciut wieksza miedniczka to po prostu Toskowa uroda :-)

dziecko mi sie rozregulowalo przez to chorobsko :wściekła/y: jesc sama nie (ale juz wymuszam), nocnika nie, ale jak zrobi siusiu to natychmiast wola o przewiniecie, zasypia sama, ale budzi sie o polnocy z dzikim rykiem i chce do nas (i nie ma mowy, zeby jej nie wziac, bo by sie chyba do rana darla). niechze sie ona wreszcie przestawi na normalnu tory, bo ocipieje!

btw czy Wasze dzieci tez tak jecza? Tosia nie mowi... zaraz zaczyna jeczec i ryczec. mozna oszalec! mam nadzieje, ze to tylko taki okres i szybko minie! :dull:

Mała, trzymajcie się. My możemy się tylko modlic o zdrowie Agatki. rany, ona jest w wieku moich chłopców...wierzę, że wszystko dobrze się skończy, pisz o siostrzyczce jak najwięcej.

i Witam!
ja dziś mam wymianę rur w pionach:wściekła/y: jestem uziemniona, ale jak Krzysiek przyjdzzzie to sobie odbiję..;-)

Dzień dobry
Vertigo - mam nadzieję, ze Tosia szybko się wyreguluje na nowo :-)
Natalka wczoraj obudziła się nieco rozmazana i jęczała, ale zwykle nie jeczy. Może Tosia tż jęczy bo nie do końca czuje się już ok?

Ja sie znów wyspałam, Natalkowiec poszedł spać późno, ale za to całą noc spał iu siebie bez pobudek. Ja dziś wstalam ostatnia i czekało na mnie śniadanie, nie powiem, bardzo to miłe i od razu humor mi się poprawił :-)

magdusiek, mam wrazenie, ze ona ma to jeczenie przez chorobe. jeczala, bo sie zle czula i sie nauczyla, ze wszyscy kolo niej skacza. i chyba teraz tez probuje wymuszac to skakanie. matko! jak mnie to wkurza! :wściekła/y:

Vertigo, u nas też bez gadania tylko od razu płacze i jeczy.
Nadia dzis miedzy 3.45-4.30 nie spała . wzięcie jej do nas do łózka powoduje tylko jeszcze wybudzenie. Ostatni raz ja wzięłam . A potem wstała oczywiscie o 7.00:no:

Czasem zabawnie pytam , jak jęczy, czy ja pies ugryz , bo płacze , ona na to , że NIE.
Pytam kot Cie podrapał, odpowiada tttttttttaaaaaaaaaakkkkkkk i pokazuje na usta:-D ot cwaniara....

Vertigo - minie, na bank minie tylko wiem, bo to wkuirzajace jest.
Kasiu - u nas Natalia jak się budzi to płacze strasznie i woła mnie. Usnęłaby też przytulona gdybym ja wstała, ale ostatnio nie mam siły nawet na chwilę się podnieśc i łatwiej mi ja wrzucić do nas. A poxnij oczywiście łatwiej nie jest, bo nasze łózko jest dwuosobowe, a nie trzy, z trzecią osoba leżącą w poprzek :-)

moje dziecko poprosiło o mleko i wypiło peurwszy raz w życiu kilka łyków... szok!!!

reklama
Dzien dobry,
Magdusiek u mnie tak samo, w nocy nie kontaktuje a rano jak sie budze i widze ze Natek u nAS to nawet nie pamietam kiedy go bralam:szok:
Kasiek ja z Natkiem od dwoch dni sie przebudzamy ok 3 i spac nie mozemy, zasnac po prostu nie mozemy, a nie jest goraco ani zimno, nie kumam czaczy...
Mala pierwsze jak sie obudzilam to pomyslalam o Agatce, bedzie dobrze!
Tusiek przewaznie sie przebudxza z jekiem ale w popoludniowej drzemce.

Do góry