reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

witam!!

"kreację" na poprawiny, wielki stanik i wielkie majtki i koszulkę dla Michała. Chciałam małej kupić bodziaki w next, bo takie fajne wielopaki mieli ale nie w tym rozmiarze. kasiek na nic więcej siły nie starczyło, no może tylko na zjedzenie greckiej pity :-) ale podobało mi sie nie powiem. jak już nie będę taka gruba to znowu tam uderzę. :cool2:
Idę oglądać u pana boga za piecem....

reklama
Magdusiek, to nawet ja byłam w Złotych Tarasach!!!:szok:

I może będę w tymże tygodniu....więc jakbyś chciała.....:-)

Drzewko, Anielko moja;-) zakupy udane.:tak:

Dobry wieczor
Dla Luszki proponuje Lucjana jak juz idziemy tropem nickow, jakies propozycje? Czyli Drzewko to Ania, Teddy Ula a Vertigo Joanna?
A na Tuska dzisiaj spadla moja bratanica z okna bo sie styrmala i efekt taki ze Natek sie przewrocil, ona calym ciezarem na niego, on spadl dziwnei na rece i strasznie stlukl paluszka jednego. Mam nadzieje, ze to nic powaznego, rusza i trzyma w tej raczce, tylko koncowka opuszka czerwona, jakby dziewnie troche zaszla krwia, ale juz nawet nie pokazywal ze go boli. Jej mam nadzieje, ze ok bedzie. Tuska sasiad kilka miesiecy mlodszy zlamal raczke:-(

dobry wieczór,
aż nie wiem czy wogóle się oddzywać, bo u mnie znów zle wiadomości...

moja siostrzyczka cioteczna (ma 12 lat) lezy w szpitalu w bardzo ciężkim stanie. Wczoraj nie wiadomo dlczego upadła, złamała reke i prawdopodnie uderzyła głową w schody. Zabrało ją pogotowie do szpitala w Sandomierzu, a stamtąd natychmiast na sygnale do Lublina. Ma złamaną rękę, spraliżowaną prawą stronę ciała i tętniaka w głowie... je przez słomkę, nic nie mówi...
Boże proszę niech ona wyzdrowieje! Iniech si to fatum skonczy nad nami...

reklama
Do góry