reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

witam!!

Kasia - a Nadia wytrzymuje w kościele? Ja jak chcę iśc to musze sama, z Natalią kościół to porażka, choćby nie wiem jak był ciekawy wewnątrz nie shjet w stanie wytrzymac dwóch minut, Ciekawa jestem kiedy dorośnie na tyle, zebyśmy mogły pójścv razem....

reklama
Teraz jest w miare ok. Wcześniej buszowała głownie tam gdzie schody. Idzie nawet e mna grzecz nie do komunii, a ksiedza sie boi.;-)

U mnie katastrofa... więc póki co nie chodzi....
niedługo sluby, ciesze się, ze cywilne, łatwiej będzie, bo krócej :-)

Fotki super!!!
Wiesz, na cywilnym wszystko dzieje sie a tyle szybko, ze Natalia nie zaczyna rozrabiać :-) wsszscy sa w jednym miejscu, mniej rozproszeni, wiec ona najpierw oglada kto jest itd, ktos tam ja zaczepi, drugi zaczepi i juz po ślubie :-)

A NAdia jako dzielny wędrownik genialna. I na tym wesołym miasteczku - rewelacja. Natalkowiec boi się jeździć na takich konikach czy innych, chętnie wsiada, ale jak raz samochód pojechał to spękała ;-)

My chodzimy na msze dziecinna, bardzo fajnie sie czuje Natek, tanczy, dzieci spiewaja, tylko zawsze stoimy w kosciele, do kosciola to tylko wchodzimy pomodlic sie, narazie nie chodzimy z nim do srodka. No ale w zimie trzeba bedzie wejsc wiec zobaczymy jak bedzie.
My juz po obiedzie, Natek spi. Kawy mi sie chce znowu:rofl2:

reklama
Magduś, nadia najczęsciej tez spyla jak włączę, ale siedzieć uwielbia , chocby godzinami:-)

Tusiekn, a ja mam wrażenie, że przed kościołem rój dzieciaków i jeszcze gorzej rozrabiają.

Do góry