reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Witajcie!
Pogoda dzisiaj piękna! Mam wrażenie, że lato znowu wróciło :-) Prawie cały czwartek Oli spędził w baseniku w "ogrodzie". Dzisiaj chyba powtórka z rozrywki!

Mała ależ Wy szybko uwinęłyście się z tym remontem!! Gratulacje! Liczę na zdjęcia z nowego wnętrza!!!!

reklama
dzień dobry,

moje dziecię właśnie zasnęło a ja idę w ślady drzewko, zyli żelazko w dłoń! :-p
o Teddy wróciła i zmyka! a co z UPS? znalazłaś przesyłkę?
Joliku musieliby sobie poradzić beze mnie, w ubegłym roku jakoś sobie radzili, ale zastepuje mnie baba która na słowo "praca" dostaje globusa! nic jej sie nie chce, mówi do szefostwa że ona nie wie gdzie co jest itp (a to ona pzede mną pracowała na tym stanowisku), a do mnie prze telefon i jak wpadłam do pracy na chwilę to mówiła że sobie poradzi i wogóle... :no:
Doxa no już trzy miesiące minie niedlugo, więc najwyższa pora. zdjęcia pokazę, ale licze na spotkanko grupowe u mnie w przyszlym roku. :tak:
magdusiek a Natalka chodzi bez pieluszki, ale pewnie w majteczkach? a ja zapomniałam nawet tego założyć i goła "pipi" wystawala! :-p
Syla co to za opis na GG?

spadam na razie w głębiny prania pomiętego...

Witam!
Tusiekn, imię masz super na topie!:-) Podpowiem Ci , że Teddy ma imie na U... a Drzewko na A...
Przed spotkaniem nie wiedziałam , jak ma na imie Drzewko, ale jak ją zobaczyłam to wiedziałam , że tylko jedno imie do niej pasuje!

Mała, co do tej mamusi, to noan właśnie Dominika tu przywiozła kilka lat temu, bo tam nie mógł sie za klimatyzować..:confused:...... nie wiem czy uważała , że potem bedzie łatwiej. A tak naprawde pewnie chciała sie Go pozbyć....:-(

Mała, Ty już do swego domku się wprowadzasz:shocked2: super!

a u mnie od kilku dni lato, pada jak coś w nocy. W dzień słoneczko i upały..:-)

Vertigo a Ty w koncu zdradzisz jak masz na imie? Myslalam tez, ze Drzewko moze miec na imie Aniela (bo ona mi sie wydaje chyba taka spokojna i ulozona)

reklama
A tu widzę zgadywanka imionowa :-) Vertigo niekoniecznie na A..... choć omże być i tak - tyle podpowiem :-)
Luszka jak to Luszka, kto tam jeszcze został?

Moja corka po bardzo intensywnym dniiu zasypia... a ja zaraz odpadnę. Bo też jestem wykończona. w sumie niby niczym, a jednak. Kamil dotarł do nas po 21:00, obłęd.

Do góry