reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

To moze Vertigo Joanna?

To Natalka pewnei pospi sobie jutro dlugo jak dopiero zasypia. A Natek zasnal z puelkiem po kawie (wynalazl u taty w torbie, ktory chcial sobie dosypac zeby miec w pracy) plastikowym, ni powiem tez mi sie podoba i cos bym do niego pochowala:tak:I caly wieczor chodzil z nim, kapal nawet i zasnal jak z najlepsza przytulanka.

reklama
Wiesz, Natalka dziś nieco przestawiła sobie drzemke i o 18:00 ją wybudzałam na siłę, spała godzinę, wiec pewnie pośpi dluzej. Ale znajac ja neikoniecznie dły=ugo dłuzej :-)

Dzien dobry!
Co Wy jeszcze spicie? U mnie pogoda pochmurna na calego i zimno, w nocy az okna zamykalam bo zmarzlam. A Tusiek nad ranem sie przebudzil i w sekundzie juz stal w lozku i mowil cos o aucie i pokazywal "tam" cos mu sie snilo.

Dzień dobry
Ale się dzis wyspałam :-) Natalia spała całą noc u siebie, rano wstała,a le juz Kamil nie spął, wiec ja mogłam spokojnie dospać.Bajka.

o to masz fajnie Magdusiek, bo moj to nie pamietam kiedy wstal wzesniej ode mnie, a teraz to nawet dosypia:-) Ale niech przynajmniej sobie pospi w weekend bo w tygodniu wczesniej wstaje, a my jakos wtedy dluzej sobie spimy. Ide po babe smietankowa do kawy:-)

Witam!
ja dzis nie wyspana jestem , bo wczoraj jakis beznadziejny film na polsacie ogladałam do około 1.. Potem miałam wyrzuty, ze taki głupi i czas zmarnowałam.

Tusiekn , brawo!
Ale przyznam , że do końca nie jestem przekonana co do imienia Luszki..:confused:

reklama
dsziś w kościele spotkałam znajomego z rodzinką. jego córcia ma 1,2 i przy niej dopiero widziałam , jaka Nadia Duża i mądra. Może przez to, że ta malutka jeszcze nie chodziła.:confused: a mnie sie wydawało, że mam w domu niemowlaczka:rofl2:

Do góry