reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

witam!!

To moze Vertigo Joanna?

To Natalka pewnei pospi sobie jutro dlugo jak dopiero zasypia. A Natek zasnal z puelkiem po kawie (wynalazl u taty w torbie, ktory chcial sobie dosypac zeby miec w pracy) plastikowym, ni powiem tez mi sie podoba i cos bym do niego pochowala:tak:I caly wieczor chodzil z nim, kapal nawet i zasnal jak z najlepsza przytulanka.

reklama
Wiesz, Natalka dziś nieco przestawiła sobie drzemke i o 18:00 ją wybudzałam na siłę, spała godzinę, wiec pewnie pośpi dluzej. Ale znajac ja neikoniecznie dły=ugo dłuzej :-)

Dzien dobry!
Co Wy jeszcze spicie? U mnie pogoda pochmurna na calego i zimno, w nocy az okna zamykalam bo zmarzlam. A Tusiek nad ranem sie przebudzil i w sekundzie juz stal w lozku i mowil cos o aucie i pokazywal "tam" cos mu sie snilo.

Dzień dobry
Ale się dzis wyspałam :-) Natalia spała całą noc u siebie, rano wstała,a le juz Kamil nie spął, wiec ja mogłam spokojnie dospać.Bajka.

o to masz fajnie Magdusiek, bo moj to nie pamietam kiedy wstal wzesniej ode mnie, a teraz to nawet dosypia:-) Ale niech przynajmniej sobie pospi w weekend bo w tygodniu wczesniej wstaje, a my jakos wtedy dluzej sobie spimy. Ide po babe smietankowa do kawy:-)

Witam!
ja dzis nie wyspana jestem , bo wczoraj jakis beznadziejny film na polsacie ogladałam do około 1.. Potem miałam wyrzuty, ze taki głupi i czas zmarnowałam.

Tusiekn , brawo!
Ale przyznam , że do końca nie jestem przekonana co do imienia Luszki..:confused:

reklama
dsziś w kościele spotkałam znajomego z rodzinką. jego córcia ma 1,2 i przy niej dopiero widziałam , jaka Nadia Duża i mądra. Może przez to, że ta malutka jeszcze nie chodziła.:confused: a mnie sie wydawało, że mam w domu niemowlaczka:rofl2:

Do góry