reklama
*syla*
kobieta pracująca...
witajcie..mogę pomarudzić? nie...no trudno.
jak Tosia?
jak Tosia?
mała26
Październikowa mama 2005
mala, ale Ty to jestes mala...
no wiesz! 1,57 wzrostu to mało?! ;-) :-)
*syla*
kobieta pracująca...
ooo już lepiej to super że to nie moczowe sprawy - Kasiek przepowiedziała trzydniówkę. Super że lepiej.
o matko Mała.......nie no ja nie mogę, taki zły dzień i jeszcze takie informacje na forum. Strasznie się czuję jak takie informacje czytam. Uciekam bo będzie próba samobójcza.
...i ta koszmarna pogoda....jak się nie poprawi do niedzieli to się na nią obrażę!!!!!!
Mój syn nie chce słyszeć o zostaniu drugi tydzień na obozie. Mówi że fajnie ale że przez tę straszną tęsknotę nie może się skupić na zabawie bo cały czas o nas myśli...chyba trochę ściemnia. Kurczę ja mam dość. Tym razem nie wiem jak postąpićNie chcę go zabierać ale co lepsze???!!!!!!!!!!
MAM dooooooooooooośśśśśśśśśśśśśśśśśśśśśść!!!!!!!!!!!!!!
o matko Mała.......nie no ja nie mogę, taki zły dzień i jeszcze takie informacje na forum. Strasznie się czuję jak takie informacje czytam. Uciekam bo będzie próba samobójcza.
...i ta koszmarna pogoda....jak się nie poprawi do niedzieli to się na nią obrażę!!!!!!
Mój syn nie chce słyszeć o zostaniu drugi tydzień na obozie. Mówi że fajnie ale że przez tę straszną tęsknotę nie może się skupić na zabawie bo cały czas o nas myśli...chyba trochę ściemnia. Kurczę ja mam dość. Tym razem nie wiem jak postąpićNie chcę go zabierać ale co lepsze???!!!!!!!!!!
MAM dooooooooooooośśśśśśśśśśśśśśśśśśśśśść!!!!!!!!!!!!!!
Syla, ja myślę, że i tak Oskar przez tydzień poniósł konsekwencje swojej decyzji. No, bo w końcu nie zabrałaś go od ręki jak zaczął marudzić. Pozostawienie Oskara jeszcze tydzień=zniechęcenie na całe życie. Musisz tylko mu zakomunikować stanowczo, że to po raz ostatni zabierasz Go wcześniej , a jeśli następny raz zechce na obóz to będzie musiał konsekwentnie do końca na nim wysiedzieć. Ot moje zdanie.........;-)
Mała, ja przy Tobie jestem wielka , ąz o 3 cm większa.
Mała, ja przy Tobie jestem wielka , ąz o 3 cm większa.
reklama