reklama
luszka
październik'05, lipiec'07
Cześć
Kasia 74 super wieści. Oby tak zostało.
Vertigo dużo zdrówka dla Was.
Tusiekn Natek cudny. :-)
A my byliśmy dziś na kontroli u pediatry z Adasiem. Ma jeszcze śladowa żółtaczkę wiec za tydzień znów do kontroli. Poza tym mam dużo karmić (tylko żeby on chcał tak często) i dawać witamine K ale to normalne zalecenie dla noworodków. Na pępek dostaliśmy neomecynę w aerozolu. Tylko że później w domu przy przemywaniu ten pępek zaczął krwawić więc ja szybko za telefon do pediatry i dała nam skierowanie do chirurga na lapisowanie. Nie wiecie może na czym ten zabieg polega? Bo jestem przerażona i nie wiem co nas czeka. :-( Poza tym nie wiem czy teraz lepiej tam przemywać czy zostawić, boje sie że jakieś zakażenie sie zrobi czy coś...
Kasia 74 super wieści. Oby tak zostało.
Vertigo dużo zdrówka dla Was.
Tusiekn Natek cudny. :-)
A my byliśmy dziś na kontroli u pediatry z Adasiem. Ma jeszcze śladowa żółtaczkę wiec za tydzień znów do kontroli. Poza tym mam dużo karmić (tylko żeby on chcał tak często) i dawać witamine K ale to normalne zalecenie dla noworodków. Na pępek dostaliśmy neomecynę w aerozolu. Tylko że później w domu przy przemywaniu ten pępek zaczął krwawić więc ja szybko za telefon do pediatry i dała nam skierowanie do chirurga na lapisowanie. Nie wiecie może na czym ten zabieg polega? Bo jestem przerażona i nie wiem co nas czeka. :-( Poza tym nie wiem czy teraz lepiej tam przemywać czy zostawić, boje sie że jakieś zakażenie sie zrobi czy coś...
luszka
październik'05, lipiec'07
Magdusiek też tak myślałam i jak trochę na patyczku było zaschniętej krwi starałam sie nie stresować tylko powiedziałam położnej i dziś pediatrze. No ale dziś cały patyczek do przemywania był czerwony i trochę więcej poleciało aż sie pasek przy pieluszce pobrudził. Dlatego pediatra powiedziała że mamy jechać na to lapisowanie. Jak będzie cały czas krwawić to dziś na ostry dyżur a jak nie to jutro do poradni. A co do odpadania to Natalce odpadł jak miała prawie 8 tygodni i boję sie że tu może być podobnie. W dodatku czytałam że żółtaczka może opóźniać przysychanie. :-(
Poza tym wiesz ja sie denerwuje najbardziej tym że szpital, chirurg i w ogóle zwłaszcza że on ma dopiero 9 dni
Poza tym wiesz ja sie denerwuje najbardziej tym że szpital, chirurg i w ogóle zwłaszcza że on ma dopiero 9 dni
reklama