reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

reklama
A, miałam napisać, oglądałam w nocy film Mala MIss - niewiarygodny. I Królową... tez niezła. A jaka "odrobiona", serio, pozazdrościć.

Witajcie!
Magdusiek Ty to faktycznie masz pawera!!! Jak czytam o Twoich fitnessach, to aż mnie skręca! Mam nadzieję, że dzisiaj zdjema mi w końcu gips i w końcu wrócę na ćwiczenia!

Kasiek o której Nadia wstała? W głowie mi się nie mieści! Oli szczęśliwie dzisiaj pospał do 8:30 i znowu caluteńką noc w swoim łóżku (nie wiem czy juz pisałam, Oli od tygodnia śpi na normalnym 1-osobowym łóżku! I nie spada :-), łóżeczko ze szczebelkami już od daaaawna stoi puste.)

DZIEŃ DOBRY
MOJE DZIECIĘ TEZ OSTATNIO CO NOC SIĘ BUDZI I KOŃCZY SIĘ OCZYWIŚCIE NA SPANIU RAZEM Z NAMI. I TAK CO NOC. :baffled:
KASIU CIESZE SIĘ, ŻE Z JULKĄ WSZYSTKO DOBRZE, SAMA WYSTRASZYŁAM SIĘ NIE NA ŻARTY. ACH TE NASZE DZIECIACZKI.
VERTIGO KOCHANA JAK TOSIA?
A JAK NASZE CIĘŻARNE SIĘ CZUJĄ?
I TAK CICHO TU WCZRAJ WIECZOREM BYŁO... :tak:
TUSIEKN Z MAMA ROZMAWIAM ILE SIĘ DA, ALE JA MAM WRAŻENIE ŻE TO ZA MAŁO. WRACAM Z PRACY I OD RAZU ZAJMUJĘ SIE ZUZIĄ, NIE MAM KIEDY ZROBIĆ PRANIA, POPRASOWAĆ, POSPRZĄTAĆ, DO UBIKACJI ZUZIA IDZIE ZE MNĄ, MÓJ KONRAD PO PRACY PROSTO JEDZIE DO NASZEGO DOMU I WRACA PO GODZ.21. A WIESZ JAK JESTEM Z ZUZIĄ TO ONA NIE BARDZO DA SPOKOJNIE POGADAĆ. I STARAM SIĘ JĄ ZABIERAĆ ZAWSZE PO PRACY NA PLAC ZABAW BO ŚWIRA W DOMU DOSTAJE.

DOPIERO TERAZ ZOBACZYŁAM ŻE MIAŁĄM CL WŁĄCZONEGO. :-p

ooo Doxa super. Ja też się już zastanawiałam nad kupnem tego łózka dla Zuzi do nowego pokoju. Ale u nas barierka zabezpieczająca musiałaby być.

tusiekn fotki słodkie. JAki Natek duży! a jak sie przytula do mamuni. I ta jego czuprynka. :-) I co za widoki za wami!!!!

Kasiu super wieści o wynikach Julci! I niech tak już pozostanie!!!

Mała ja mam takie stare coś, co się rozkłada i goście czasem na tym śpią. Na razie nie planuję zakupu nowego tapczanika Olinkowi, bo stopniowo pieluchę będziemy odstawiać ;-)

witam,

jestem chora! wczoraj dobilam temperatura do Antoniny- 38. bylam z nia u lekarza- tylko czerwone gardlo. moczu nie udalo mi sie pobrac- Mucha wstrzymuje! nawet godzine rano! i nie chce ani do pojemnika ani do woreczka! za to robi zaraz po zdjeciu... cewnikowania nie chca zrobic. i co teraz? bo ja juz nie wiem!!

Kuba mowi, ze dzisiaj Tolcia duzo lepsza... nawet ciut apetytu

reklama
Do góry