reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

Dobry wieczor
Ale sie rozpisalyscie, super. Ja od wczporaj bylam poza domem a Tusiek wszedzie sie przystosuje;-) Wczoraj bylam tak wykonczona ze juz sily nie mialam zagladac na bb, zasnelam jak niemowlak.
Fajnie, ze sie spotykacie i ze w tak duzym gronie, szkoda ze nie moge do Was dolaczyc i Was w koncu poznac.
Kasiu napewno bedzie dobrze z Julka, moze to mialo jakis zwiazek z tym wirusem co przechozila?
Luszka no Adas jest rewelacyjny i bardzo podobny do Natalki, a Natalka wydaje mi sie jednak i tak wieksza od Natka bo wiem ze ona z tych drobniejszych dzieci jak moje.
Drzewko a ja myslalam ze Ty juz rodzic bedziesz jakos tak jak Luszka a przed Toba jeszcze troszke
Mala ale to okropne co pisalas normalnie jakis koszmar, a z Toba mam nadzieje, ze juz lepiej tzn. ze juz humor dopisuje bo cos sie skarzylas,a z mama moze usiac wieczorem i pogadaj, napewno dobrze jej to zrobi.
Jej nie wiem co jeszcze u Was bo tak szybciutko nadrobilam, ale w kazdym badz razie spotkania zazdroszcze.

reklama
Syla dawaj troche tych pulpetow, bede miala obiad z glowy jutro:-) Zawsze myslalam, ze Ty masz troje dzieci a ze Kasiek 2. Jakos tak mi podobne jestescie wirtualnie do siebie. AAA zapomnialam bo Wy przeciez obie "madre baby" jestescie:-)

dzien dobry... :-)

ja znow od 6, i znowu fizycznie... Kamil ma wolne, obiad na dzisiaj jest, wiec jak wroce to sobie spokojnie poumieram...

....i pusto wczoraj wieczorem, a juz myslalam, ze sie kreci... ;-)

Dzień dobry
Kasiu - cieszę się, ze wyniki ulki dobre :-)
PO wczorajszej siłowni, stretchingu i saunie miałam pomysł, zeby wcześnie się położyć, ale jakoś tak wyszło, ze poszłam spać przed 2:00. A Natalia usnęła przed 21:00, ominęła drzemke, bo nie miała czasu,z a fajnie się bawiła ;-) , więc dzisiejsza pobudka 6:30 to było stanowczo za wcześnie. Ale sama chciałam....

Witam
Moje dziecko wstało dzis o 4.30:szok: w nocy tez jakies pobudki urządzało!:eek:
A teraz radosna jak skowronek śpiewa tańczy i przemawia po swojemu. ;-)i właśnie lata z nowymi zabawkami i nie daje nikomu ich zobaczyć.:tak:

Kasiu, kamień z serca , że wyniki Julki ok. A jak Patrycja na obozie?

Tusiekn, ja też się czasem mylę i nie wiem czy ja to ja czy ja to Syla;-)

Wracając do szczepień- to owiedzcie czy na meningo..... to takie wielkoludy jak moi chłopcy te się szczepi czy tylko małe dzieci?

Dzien dobry,
Moje dziecko jeszcze spi, ale pewnie zaraz mnie wolac bedzie zeby sie polozyc razem z nim. A mnie jakos w nocy sie nie chcialo spac, jakos tak dziwnie i zasypialam chyba godzine. Jej Magdusiek jak Ty chodzisz pozno spac i skad pozniej bierzesz sile? Podziwiam:-)

Madzia, siłę zdobywa na zagranicznych wojażach;-) no i jeszcze na setkach zajęć gimnastyczno-akrobacyjnych;-) ale ja też podziwiam !
a teraz idę na kawkę, bo mi sie oczy kleją...

reklama
Tusiekn - a wiesz, ze dziś rano o tym pomyślałam? Że jak na takie chodzenie spać i wczesne wstawanie to ja mam dużo energii i w sumie wyspana sie budzę ;-) Chyba Kasia ma rację, wojaże jak wojaże, ale te ćwiczenia :-)
Dziś się ucieszylam nawet że jest tak rano, bo wszyscy spokojnie i wspólnie śniadanie zjedliśmy.

Do góry