reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

reklama
Witajcie,

Tusiekn, wczoraj o Tobie myślałam. Jak nadrabiałam zaległości bb to dziwiłam się dlaczego się nie odzywasz a Ty się byczyłaś na urlopie...

Doxa, super że napisałaś o tej odżywce a na skórki coś znasz?

Vertigo, pokaż no te swoje ząbki, przed i po. Strasznie jestem ciekawa. Miałaś robione w tym "systemie" beyond?

Kasiu, to Ty całe wakacje masz urlop??? Super sprawa!

I bynajmniej nie pisze tego, zeby dać Ci do zrozumienia, ze źle że Oskar pojechał.

.....codziennie musiałam dostawac listy (cóż, telefonow w lesie nie było) itd.

wiem Magduś, ja wczoraj byłam już taka zmęczona i zdenerwowana i zaryczana (przyznam się), że wszystko odbierałam negatywnie.

Z tymi telefonami to wcale nie wiem czy dzieciaki powinny ze sobą je zabierać.
no ale koniec tematu.
Teraz czekam na szczękę Vertigo:-)

Syluś, prawie całe, wracam do pracy w ostatnim tygodniu sierpnia. :tak:

Vertigo, ale cycowych implantów z tego co pamiętam to chyba nie potrzebujesz?;-)

Ojej a ja dostalam @ i fatalnie sie czuje ale przynajmniej moj poly humor przed nia jest usprawiedliwiony, teraz sie dziwie jak moj maz ze mna wytrzymuje jak mam dostac.
Syla tzn. wiesz urlop mial moj maz a ja nie pracuje narazie, no ale ja tez w sumie urlopowalam bo maz Tuskiem sie zajmowal i przyznaje ze bardzo sie teraz zblizyli jeszcze bardziej do siebie i teraz jest era taty. Poza tym nie mieslimy przez ok miesiaca netu i to tez swego rodzaju urlopik;-)
Syla a jak tam twoje zajecia? nj

reklama
Do góry