reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

Kasia - jak będzies zjechała do Syli daj znak, tez wpadnę, może mnie nie wywali :-)

hihi, Kamil miał wieczorem pokaz, więc odebrałam Natalię po fitnessie od rodziców, specjalnie zmieniałam godziny itd, a tymczaasem gdzie jest Kamil? PO Natalię, u rodziców :-) I myślał, ze go konia robią, ze Natalki tam nie ma.
A ona siedzi na kanapie i wpiernicza surową marchewkę z braku laku (vbo chciała paprykę, ale już wcześniej wrąbała)

reklama
Kasiek, nie wiem co mu sie stalo... po prostu zaczal szalec bez opamietana...
probowalismy go chociaz zlapac zeby uspokoic, ale bylo jeszcze gorzej... to nawet nie byla zlosc, tylko jakies emocjeogromne po nietypowym weekendzie chyba, ale wyszalal sie na dworze i zaskakujaco szybko usnal, nawet nie uciekal z lozka...

witajcie. Luszka Adaś przecudny!! Dzięki za zdjęcia. Natalka i Tymuś Jolika też. Jolik akurat sie trochę uśmiałam, bo zdjęcia Weroniki są akurat pod Tymkowymi i porównałam sobie nóżki mojej córeczki i twego synka.Fajnie się uzupełniają :-DDzisiaj jestem do bani w poruszanych tematach. hej Magdusiek zapomniałam już co to ABT, pewnie ćwiczenia.Super, że ci dobrze! Paznokcie akrylowe miałam tylko raz, na własnym ślubie, i ich usunięcie było jednym z najprzyjemniejszych uczuć jakie znam. dopełniło normalnie moją poślubną euforię szczęścia małżeńskiego. :-DChyba jak mi będzie źle to je sobie zrobię i od razu zdejmę.
Syla, Tusiekn fajnie że znowu jesteście. Syla wiesz nie mam jeszcze doświadczenia w wysyłaniu dzieci na obóz, Weronika wczoraj pierwszy raz spała bez nas poza domem, tzn u dziadków. Ale jak ostatnio jak była taka chora to pomyślałam, że odczuwam taki nowy rodzaj strachu, niepokoju o moje dziecko i że to też należy do "bycia mamą". I tak to już jest, że będziemy drżały o te swoje dzieci. Piszesz teraz, że wczoraj byłaś zdenerwowana, to dobrze że już nie myślisz, że źle je wychowujesz. Fajnie _anna napisała, pewnie Oskar się dobrze bawi a jak nie, to go zabierzecie w weekend i już. :tak:

Drzewko - witaj.
Ja też zwróciłam uwagę na Tymusiowe nózki, fajny obrazek, duży chłopak i takie niemowlęce nóżki :-), kurcze, już nie pamiętam kiedy Natalia takie miała;-)

a pamiętacie takie durne tłumaczenie tutułu filmu "Szybki jak błyskawica" - jak słowo daję, to o mojej córce.

reklama
Do góry